fbpx

VDZ Arnhem

Ubuntu Sport bij VDZ Arnhem

Ubuntu Sport organiseert de activiteiten van VDZ voetbal +. Het doel is om leuke en kwalitatief goede activiteiten aan te bieden, aanvullend op het reguliere trainings- en wedstrijdaanbod.

Tijdens de trainingen en evenementen staan plezier (een positieve sportomgeving) en ontwikkeling centraal: op sportief en fysiek vlak, maar juist ook op persoonlijke ontwikkeldoelen. Zo zal er in de coaching, afhankelijk van de leeftijdscategorie, aandacht gegeven worden aan vaardigheden als verantwoordelijkheid nemen, omgaan met conflictsituaties, weerbaarheid en als speler en als team doelen te stellen.

algemene informatie

De VDZ voetbal + activiteiten staan onder leiding van Head of Coaches Niek Verheijen. Niek is actief als opleidingscoördinator binnen VDZ en in deze rol verantwoordelijk voor het opleiden van de trainers van de club.

Voor wie? Jongens en meiden van 6 t/m 13 jaar oud.

Adres: Het complex van VDZ is gelegen aan Het Cranevelt 3, 6815 DK Arnhem

Contact: Als je nog vragen hebt staan wij zowel per chat als mail (info@ubuntu-sport.com) paraat.

Head of Coaches: Je kan ook altijd Head of Coaches Niek Verheijen aanspreken.

waarom zijn onze activiteiten zo leuk?

Coole trainers

Coole trainers die je motiveren het beste uit jezelf te halen, zodat je nog meer plezier krijgt in voetbal.

Sport to Grow aanpak

De trainers zijn opgeleid in onze Sport to Grow aanpak, die draait om het creëren van een positief sportklimaat en coaching gericht op sportieve én persoonlijke ontwikkeling van de kinderen.

Uitdagend programma

De trainingen zijn uitdagend voor spelers van alle niveaus en zijn ontwikkeld om de spelers te motiveren te werken aan techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel.

Relaxte en positieve sfeer

De Ubuntu Sport coaches zijn opgeleid om een relaxte en positieve sfeer te kunnen creëren waarin kinderen zich vrolijk voelen en goed kunnen ontwikkelen.

Nike tenue

Het exclusieve Nike tenue dat je aanschaft voor een evenement mag je uiteraard houden en kun je in de toekomst gebruiken voor tijdens andere Ubuntu Sport evenementen waar het tenue gebruikt wordt.

Wat anderen zeggen

Het is al bijna een vaste routine geworden. Schoolvakantie, dus Ubuntu voetbalkamp. Maar zeg nou zelf; wat is er nou mooier dan de hele dag rennen, spelen, dollen en lachen met al je vrienden en vriendinnen op het voetbalveld? En dan leer je er ook nog wat van, dat vinden wij als ouders ook weer leuk. Coole tricks met de bal en sporten met plezier en respect! Deze zomervakantie weer....Yeah!!

Marije Bartels

Ouder
© 2021 Ubuntu Sport -