fbpx

VDZ Arnhem

Samenwerking VDZ en Ubuntu Sport: ‘opleiden, betere trainingen en gave events’

“Voetbal met meer Plezier geven we een mooie, volgende impuls door de samenwerking met Ubuntu Sport”, reageren opleidingscoördinatoren Niek Verheijen en Wouter Jansen verheugd. VDZ en zijn nieuwe partner onderschrijven dezelfde visie waarin plezier, ontwikkelen en samen sporten centraal staan. Komende jaren gaat Ubuntu Sport VDZ helpen meer trainers op te leiden, te zorgen voor betere trainingen voor de jeugd en in de vakanties gave sportevenementen organiseren.

 

Ubuntu Sport gaat VDZ vanaf komend seizoen verder helpen bij het opleiden en begeleiden van trainers en coaches. Door intensivering van de opleiding krijgt VDZ meer betere trainers voor alle teams. Christiaan Hageraats van Ubuntu Sport: “Wij werken volgens onze Sport to Grow aanpak, die ontwikkeld is door ervaren trainers en specialisten uit pedagogiek en onderwijs. We leiden op on the job tijdens de sportevenementen en met opleidingen. Voor iedere trainer bieden we continu uitdaging om zich te ontwikkelen.”

WhatsApp Image 2020-08-26 at 21.57.35 (2)

Iedereen kan groeien op zijn eigen niveau

Ook gaat Ubuntu Sport kwalitatief hoogwaardige trainingsstof aanleveren, die aansluit op de VDZ voetbalvisie, waarbij iedereen goede trainingen krijgt. Hiermee geven we inhoud aan Voetbal met meer Plezier. VDZ laat zien met Ubuntu Sport als partner een open en uitdagende club te zijn, die de lat hoger legt voor iedereen die wil groeien op zijn of haar eigen niveau.

 

Uitdagende events, te beginnen komende meivakantie

Buiten de reguliere trainingen en wedstrijden die we bij VDZ kunnen aanbieden, biedt Ubuntu Sport een aanvullend pakket aan van events op momenten dat er geen voetbal is, zoals in vakanties. Denk aan voetbalkampen en trainingsdagen. Ubuntu Sport zorgt altijd voor een leuk programma met een gaaf thema, waar kinderen ook op persoonlijk en sociaal vlak veel van leren.

 

Daarom organiseert Ubuntu Sport in de meivakantie op 6 en 7 mei (overdag) de eerste voetbaldagen op de velden van VDZ. Een evenement dat al op veel plekken in Nederland door Ubuntu Sport wordt georganiseerd. Een mooie gelegenheid om twee dagen lekker te voetballen.

 

VDZ-leden krijgen een korting van € 10,- door de VDZ kortingscode in te voeren tijdens het inschrijven. Ben je lid van VDZ maar heb je de kortingscode niet, vraag dit dan even na bij de club.

VDZ Voetbal

Geen producten gevonden!

waarom zijn VDZ activiteiten zo leuk?

Coole trainers

Coole trainers die je motiveren het beste uit jezelf te halen, zodat je nog meer plezier krijgt in voetbal.

Sport to Grow aanpak

De trainers zijn opgeleid in onze Sport to Grow aanpak, die draait om het creëren van een positief sportklimaat en coaching gericht op sportieve én persoonlijke ontwikkeling van de kinderen.

VDZ leden korting

Leden van VDZ krijgen € 10,- korting met de VDZ kortingscode die ingevoerd kan worden tijdens het inschrijven.

Relaxte en positieve sfeer

De Ubuntu Sport coaches zijn opgeleid om een relaxte en positieve sfeer te kunnen creëren waarin kinderen zich vrolijk voelen en goed kunnen ontwikkelen.

Uitdagend programma

De trainingen zijn uitdagend voor spelers van alle niveaus en zijn ontwikkeld om de spelers te motiveren te werken aan techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel.

Wat anderen zeggen

Het is al bijna een vaste routine geworden. Schoolvakantie, dus Ubuntu voetbalkamp. Maar zeg nou zelf; wat is er nou mooier dan de hele dag rennen, spelen, dollen en lachen met al je vrienden en vriendinnen op het voetbalveld? En dan leer je er ook nog wat van, dat vinden wij als ouders ook weer leuk. Coole tricks met de bal en sporten met plezier en respect! Deze zomervakantie weer....Yeah!!

Marije Bartels

Ouder
© 2021 Ubuntu Sport -