fbpx

Clubtours

Ubuntu sport clubtours

Ga met je hele team op voetbalreis naar de grootste clubs ter wereld. Een ervaring om nooit meer te vergeten. Trainingen onder leiding van de clubtrainers en wedstrijden op de velden van de wereldberoemde clubs. Real Madrid, Chelsea FC, Valencia CF en Paris Saint-Germain; alle clubs hebben een eigen programma speciaal samengesteld voor jouw team. Ga achter de schermen bij Real Madrid en ervaar hoe het is om als Hazard te trainen. Of deel panna’s uit bij je teamgenoten op het veld van PSG, net als Neymar. En geniet in je vrije tijd van het strand in Valencia of van de bruisende wereldsteden Parijs, Madrid en Londen. Naast de trainingen en wedstrijden op het trainingscomplex draait de reis ook om teambuilding. Vooraf kan de optie worden gelicht om een teambuildingsessie te laten plaatsvinden begeleidt door een Ubuntu Sport coach. Zo kan het team zich optimaal voorbereiden aan het begin van een seizoen met teamafspraken en teamdoelen, met evaluatie gedurende het seizoen en met reflectie na afloop van het seizoen.

Paris Saint-Germain

Real Madrid

Chelsea FC

Valencia CF

Bezoek in Parijs de rijke thuisbasis van sterspelers

Teams O13 tot en met O19

Vervoer: bus

Prijs: op aanvraag

Meer informatie

De meest succesvolle club van deze eeuw

Teams O13 tot en met O19

Vervoer: vliegtuig

Prijs: op aanvraag

Meer informatie

Een paar dagen Londen bij deze meervoudig kampioen van Engeland

Teams O13 tot en met O19

Vervoer: vliegtuig

Prijs: op aanvraag

Meer informatie

Train lekker in de zon bij deze mooie Spaanse club

Teams O13 tot en met O19

Vervoer: vliegtuig

Prijs: op aanvraag

Meer informatie

Waarom ubuntu sport club tours?

Plezier

Een fantastische reis vol plezier en ervaringen om nooit meer te vergeten. Voetbal op de mooiste plekken en geniet van de mooie omgeving.

Teambuilding

Werk aan het teamproces op een manier afhankelijk van de periode. Om dit te stimuleren is er de optie om een teambuildingsessie te doen met een Ubuntu Sport coach. Daarnaast is er de mogelijkheid voor jeugdtrainers deel te nemen aan de Ubuntu Sport Coach Academy, gericht op coaching van jeugdspelers.

Unieke ervaring

Onze operator Inspiresport organiseert sinds 2004 voetbalreizen (circa 300 per jaar).

Programma op maat

Liever een andere samenstelling van het pakket? Geen probleem, in overleg met ons wordt een passende aanbieding voor jullie samengesteld.

Uitstekende coaches

Trainingen verzorgd door toptrainers van de club zelf. Wedstrijden spelen op het trainingscomplex tegen een gelijkwaardige tegenstander uit de regio.

Kwaliteit

Tijdens de gehele reis wordt je team begeleidt door onze van Tour Director. Overnacht in een 4-sterren hotel. Al het vervoer van en naar de bestemming en een ter plekke trainingscomplex van de club waar alle trainingen en wedstrijden plaatsvinden.

Ontwikkeling

Train onder leiding van clubtrainers en versterk de band met je teamgenoten door middel van de teambuildingsessies. Gericht op teamafspraken, teamdoelen, teamdynamica, evaluatie. Optioneel organiseert Ubuntu Sport voor jouw team een teambuilding sessie of neemt jouw trainer deel aan de Ubuntu Sport Coach Academy.

© 2021 Ubuntu Sport -