fbpx

Voetbal

Kampong Keepersschool voorjaar 2020

75,00

Kom ook in het voorjaar naar de Kampong Keepersschool op 10 vrijdagmiddagen!! Ben jij een keeper en tussen de 7 t/m 13 jaar oud? Dan hebben wij een gave keepersschool voor jou! Zo leren wij je uittrappen, wordt er aan je basistechniek gewerkt en wordt er gewerkt met specifieke wedstrijdsituaties. Zo leren wij je ook hoe je het best kan vallen en word je gecoacht hoe je je als keeper het best gepositioneerd. De keepersschool is onder leiding van ervaren keeper trainers van S.V. Kampong.

Beschrijving

Kom ook naar de Kampong Keepersschool!!

Naast de trainingen van de Kampong Voetbalschool, zijn er nu ook speciale trainingen voor keepers! Ben jij een keeper en tussen de 7 t/m 13 jaar oud? Dan hebben wij een gave keepersschool voor jou! Zo leren wij je uittrappen, wordt er aan je basistechniek gewerkt en wordt er gewerkt met specifieke wedstrijdsituaties. Zo leren wij je ook hoe je het best kan vallen en word je gecoacht hoe je je als keeper het best gepositioneerd. De keepersschool is onder leiding van ervaren keeper trainers van S.V. Kampong.

  • Uitdagende trainingen voor jouw keeper skills
  • Uitstekende coaches die je motiveren het beste uit jezelf te halen
  • Relaxte en positieve sfeer
  • Train op vrijdag, houdt de nul op zaterdag!

Voor wie?

De Keepersschool is voor iedereen van 7 t/m 13 jaar oud. Je hoeft niet per se op voetbal te zitten. De indeling van de teams vindt plaats volgens de volgende leeftijdscategorieën: 7 t/m 9, 10 t/m 11 en 12  t/m 13 jaar.

Wanneer en waar?

De trainingen zijn op het Kampong complex aan de Laan van Maarschalkerweerd in Utrecht. Tot de zomervakantie plannen we 10 trainingen in op de volgende vrijdagmiddagen:

  • Mei: 15, 22, 29
  • Juni: 5, 12, 19, 26
  • Juli: 3, 10, 17

Deze trainingen doen we op 2 met maximaal 50 kinderen op een veld.

De trainingen zijn van 16:00 – 17:00 uur.

Kampong ledenkorting

Leden van Kampong krijgen €15 korting door gebruik te maken van de kortingscode: Kampong Voetbalschool Ledenkorting

Wat is het programma?

De trainingen zijn opgebouwd uit verschillende blokken, waarin aandacht is voor motoriek, techniek en de toepassing van de techniek. De trainers zijn opgeleid door Ubuntu Sport om daarnaast ook coaching te geven om persoonlijke en sociale vaardigheden te ontwikkelen.

Wie zijn de trainers?

De trainers zijn ervaren jeugdtrainers en keepers uit de selectie van Kampong, die door Ubuntu Sport extra worden opgeleid om een positieve sfeer te creëren waarin kinderen zich vrij voelen.

Meerdere kinderen uit één gezin?

Als meerdere kinderen uit één gezin worden opgegeven geven wij korting van €10 voor elk extra kind.

Nog vragen?

Als je nog vragen hebt staan wij zowel per chat als mail (info@ubuntu-sport.com) paraat. Je kan ook altijd even bellen met Rik Schrurs (06-13782719).

Extra informatie

Locatie

Sport

Type event

Periode

Plaats

© 2020 Ubuntu Sport -