fbpx

Voetbal

Summercamp Arnhem 6-8 juli 2020

185,00

Datum: 6 – 8 juli 2020

Leeftijd: 7 t/m 13 jaar

Voor wie: jongens én meiden, veldspelers én keepers

Locatie: Sportcentrum Papendal, Papendallaan 9, Arnhem

Tijden: alle dagen zijn van 09:00 tot 17:00 uur

Hier de link naar het 5-daagse Summercamp Arnhem

 

Categorieën: , ,

Beschrijving

Kom je ook naar het állercoolste voetbalkamp van Nederland? Op één van de mooiste sportcomplexen van Nederland (Papendal in Arnhem) leer je beter voetballen en gaan we andere toffe dingen doen. Je gaat veel voetballen onder leiding van toptrainers en maakt kennis met andere sporten, die jou uiteindelijk van jou een betere voetballer maken!

We leren je niet alleen voetballen, maar ook leren we hoe je beter kan samenspelen zodat je nog meer plezier krijgt in het spelletje (en dus beter presteert)! Dit doen we aan de hand van een inspirerend programma dat jou motiveert om te werken aan jouw techniek, mentaliteit en teamspel.

Dit jaar staan de Summercamps in het teken van de sportzomer en staan wij allemaal achter TeamOranje!

Wat maakt Ubuntu Sport Summercamps zo leuk?

Coole trainers

Coole trainers die je motiveren het beste uit jezelf te halen, zodat je nog meer plezier krijgt in voetbal.

Uitdagende trainingen voor jouw skills

De trainingen zijn uitdagend voor spelers van alle niveaus en zijn ontwikkeld om de spelers te motiveren te werken aan techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel.

Relaxte en positieve sfeer

De Ubuntu Sport coaches zijn opgeleid om een relaxte en positieve sfeer te kunnen creëren waarin kinderen zich vrolijk voelen en goed kunnen ontwikkelen.

Veelzijdig programma

Je gaat tussen het voetballen ook relaxen en andere sporten en activiteiten doen, waardoor je een heerlijke vakantieweek zult beleven.

Nike tenue

Alle deelnemers krijgen een gaaf Ubuntu Sport tenue van Nike. Mocht deze al in bezit zijn, dan kan je in het aanmeldformulier kiezen voor €25 korting.

Verzorgde lunch, snacks en drankjes

De lunch, drankjes en tussendoortjes worden verzorgd door de cateraar van de accommodatie en zijn bij de prijs inbegrepen.

Ik heb mij verdiept in de Ubuntu Sport trainingsmethode en het heeft mij als trainer verrijkt. Ik vind resultaten boeken met het team super belangrijk en ontwikkeling van spelers en een goede sfeer zijn volgens mij cruciale factoren om dat te bereiken. Ubuntu Sport biedt mij op dit gebied heldere en praktische tips.

Wouter van den Berg methode

Wouter van den Berg

Hoofdtrainer FC Driebergen

Al sinds 10 jaar gebruiken Eric Teunisse en ik binnen ons bedrijf Move a-Head sport en beweging als middel om kinderen beter te laten leren en presteren op (basis)scholen. De kennis en opgedane ervaringen met deze vernieuwende lesmethoden hebben wij ingebracht in de ontwikkeling van de Ubuntu Sport methode. Als ex-sportcoaches en (top)sporters zijn we ervan overtuigd, dat als trainers de praktische tips in hun trainingen gebruiken, de kinderen met meer plezier en betere prestaties gaan sporten.

Move a-head eigenaar en oprichter Rob Vos methode

Rob Vos

Eigenaar en oprichter Move a-Head

Extra informatie

Datum

Leeftijd

Locatie

Periode

Plaats

© 2020 Ubuntu Sport -