fbpx

Voetbalclub UVV Utrecht

Logo van voetbalclub UVV uit Utrecht voor Ubuntu Sport

UVV is een voetbalclub van al meer dan 100 jaar oud en opgericht in 1902. UVV is een verenging waar de leden veel plezier hebben in het voetbal en buiten voetbal. Voor zowel spelers, ouders van jeugdleden en trainers en leiders is er veel uitdaging te vinden bij UVV. UVV staat ervoor om een sportief goede gastheer te zijn voor haar gasten zodat deze graag nog een keer terugkomen op Sportpark Alendorp, Sportcentrum de Paperclip. Uitgangspunt voor alle vrijwilligers, leden, ouders van jeugdleden en toeschouwers is dat ze de normale omgangsnormen in acht nemen. Dit betekend dat we bij UVV Utrecht anderen behandelen zoals we zelf behandeld willen worden.

Contact gegevens UVV Utrecht

Website UVV Utrecht: https://www.uvv-voetbal.nl/

Telefoonnummer UVV Utrecht: 030 2932702

e-mail adres UVV Utrecht: info@uvv-voetbal.nl

Adres UVV Utrecht:

UVV Utrecht
Parkzichtlaan 201
3451GX Utrecht

Voetbalkampen bij voetbalclub UVV Utrecht door Ubuntu Sport

Samen met UVV organiseert Ubuntu Sport het hele jaar voetbalkampen,voetbaldagen en de voetbalschool. Deze voetbaldagen worden gehouden op het complex van voetbalclub UVV in Utrecht.

De voetbaldagen zijn meestal de hele dag van 09:00 tot 17:00 uur. Bij deze voetbaldagen zijn de lunch, drankjes en tussendoortjes bij de prijs inbegrepen en alle deelnemers krijgen een voetbaldagen tenue. Tijdens deze voetbaldagen krijgen de kinderen zowel de persoonlijke als sociale vaardigheden van kinderen bijgebracht. De kinderen hebben de rest van hun leven ook buiten de sport profijt van deze vaardigheden. Plezier en ontwikkeling staan centraal en leiden tot optimale prestaties.

Bekijk hieronder alle geplande UVV Utrecht Voetbalkampen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

© 2020 Ubuntu Sport -