fbpx

Voetbal

Ubuntu Voetbalkamp in Utrecht in de zomervakantie (19 t/m 21 juli) – 4 t/m 14 jaar

€ 139 vroegboekprijs tot en met 20 juni (inclusief tenue)

Tijdens het Ubuntu Voetbalkamp in Utrecht in de zomervakantie van 2021 draait het om lekker voetballen en plezier maken in een positieve en relaxte sfeer. Het voetbalkamp staat onder leiding van goede trainers die zijn opgeleid volgens de Sport to Grow aanpak, daardoor kunnen zij een plezierige sfeer creëren en bij kinderen bewust de sportieve, persoonlijke en sociale vaardigheden ontwikkelen. Respectvol met elkaar omgaan, verantwoordelijkheid nemen en samenwerken zijn belangrijke elementen van de Sport to Grow aanpak. Aan de hand van een inspirerend programma wordt gewerkt aan techniek, motoriek en teamspel.

 

De kinderen gaan lekker voetballen, andere toffe dingen doen en vooral plezier maken. Er wordt veel gevoetbald, maar we leren niet alleen voetbal, we leren ook om beter samen te spelen waardoor kinderen nog meer plezier krijgen in voetbal. Onderdeel van de Ubuntu Sport aanpak is dat kinderen die met meer plezier voetballen ook beter gaan presteren.

Voor kinderen van 4 tot en met 14 is er ook een optie om 5 dagen naar het Ubuntu Voetbalkamp in Utrecht te komen, bekijk die optie hier

 

Beschrijving

THEMA: Oranjekoorts, Sportzomer voor Iedereen

Het Ubuntu Voetbalkamp in Utrecht is meer dan alleen voetbal. De kinderen maken kennis met verschillende sporten en spellen. Hiermee ontwikkelen de kinderen zich in de breedste zin door sport. Zo leren ze naast technische en tactische vaardigheden ook persoonlijke en sociale vaardigheden. Het thema tijdens het Ubuntu Sport Voetbalkamp is deze keer: Oranjekoorts, een mooie sportzomer voor iedereen. Met het EK Voetbal net achter de rug en de Olympische spelen voor de deur is er extra aandacht voor onze Nederlandse sporthelden en hun prestaties.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Leeftijden

Het Ubuntu Voetbalkamp in Utrecht van 3 dagen is voor kinderen van 4 tot en met 14 jaar. Voor kinderen van 4 tot en met 14 jaar is er ook een optie om 5 dagen deel te nemen in plaats van 3.

Locatie

Het Ubuntu Voetbalkamp in Utrecht vindt plaats op de sportvelden van voetbalvereniging VSC/Rivierwijkers aan de Koningsweg 139 in Utrecht.

Data

Het Ubuntu Voetbalkamp in Utrecht is van maandag 19 tot en met woensdag 21 juli.

Tijden

Maandag 19 juli: 09:00 tot 17:00

Dinsdag 20 juli: 09:00 tot 17:00

Woensdag 21 juli: 09:00 tot 17:00

Wat maakt een Ubuntu Voetbalkamp zo leuk?

Coole trainers

Coole trainers die je motiveren het beste uit jezelf te halen, zodat je nog meer plezier krijgt in voetbal.

Verzorgde lunch, snacks en broodjes

De lunch, drankjes en tussendoortjes zijn bij de prijs inbegrepen.

Uitdagende trainingen voor jouw skills

De trainingen zijn uitdagend voor spelers van alle niveaus en zijn ontwikkeld om de spelers te motiveren te werken aan techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel.

Thema

Tijdens het Ubuntu Voetbalkamp in Utrecht is het thema: Sportzomer voor iedereen. Tijdens het voetbalkamp wordt er op verschillende manieren aandacht gegeven aan dit thema.

Relaxte en positieve sfeer

De Ubuntu Sport coaches zijn opgeleid om een relaxte en positieve sfeer te kunnen creëren waarin kinderen zich vrolijk voelen en goed kunnen ontwikkelen.

Dagvullend programma

Je gaat tussen het voetballen ook relaxen en andere sporten en activiteiten doen, waardoor je zult genieten van een heerlijke vakantieweek. Alle dagen starten om 09:00 en het programma eindigt om 17:00.

Nike tenue

Tijdens het Ubuntu Voetbalkamp dragen alle deelnemers een gaaf Ubuntu Sport tenue van Nike. Als dit tenue al in bezit is, dan hoeft dit niet nogmaals aangeschaft te worden en kan er € 30,- minder betaald worden.

Richtlijnen van het RIVM

Veiligheid van de kinderen en staf staat voorop, dus alle protocollen zijn met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM.

corona maatregelen

Het afgelopen jaar wij meerdere voetbalkampen georganiseerd en tijdens deze voetbalkampen protocollen toegepast, in lijn met de richtlijnen van het RIVM en het NOC*NSF om de veiligheid van kinderen en staf te garanderen.

Zo hebben wij richtlijnen voor het brengen en halen van de kinderen, zien wij toe op het afstand houden van trainers en kinderen, houden wij de hygiëne goed in de gaten. In de film een impressie van onze maatregelen.

Als u nog aanvullende vragen heeft, neem gerust contact met ons op.

Het is al bijna een vaste routine geworden. Schoolvakantie, dus Ubuntu voetbalkamp. Maar zeg nou zelf; wat is er nou mooier dan de hele dag rennen, spelen, dollen en lachen met al je vrienden en vriendinnen op het voetbalveld? En dan leer je er ook nog wat van, dat vinden wij als ouders ook weer leuk. Coole tricks met de bal en sporten met plezier en respect! Deze zomervakantie weer....Yeah!!

Marije Bartels

Ouder

De afgelopen 3 dagen heeft mijn zoontje Mees meegedaan met jullie voetbalkamp. Ik heb zelf een jeugdtheaterschool en wij zijn veel pedagogisch bezig. Dat vind ik een super belangrijk iets in de omgang met kinderen. En precies dat zag ik terug in jullie kamp. Je merkt dat er pedagogisch over na is gedacht. Alles is positief, een goede opening van de dag, afsluiting van de dag. Handvatten als de RVV etcetera. Erg goed gedaan! Daarnaast alle leuke extra’s die er waren voor de kids maken het kamp echt helemaal af. €200,- vond ik in eerste instantie vrij veel geld voor 3 dagen, maar nu vind ik het een juiste prijs! Kortom; top kamp (al zijn we hier thuis voor Ajax ;-)) en ik zal jullie zeker aanbevelen!

Wouter Blijleven

Bram heeft genoten! Hij heeft al meerdere voetbalkampen meegedaan waaronder van de grootste speler in de markt, maar dit kamp stak er met kop en schouders bovenuit. Dank voor het gevarieerde programma, de goede lunch, en de professionele begeleiding. We hebben de foto’s bekeken en zagen alleen maar stralende gezichten, zeker voor herhaling vatbaar

Brenda Kragten

Ouder

Extra informatie

Datum

Leeftijd

Locatie

Periode

Plaats

Type event

© 2021 Ubuntu Sport -