fbpx

Voetbal

AFC Quick 1890 Voetbaldagen in de Zomervakantie (25 – 27 augustus)

125,00

Kom ook naar de leukste voetbaldagen van de regio Amersfoort!

Datum: 25, 26 en 27 augustus

Voor wie: alle kinderen van 6 t/m 13 jaar

Locatie: De voetbaldagen vinden plaats op het sportcomplex van AFC Quick 1890 aan de Dorresteinsesteeg 6 in Amersfoort

Tijden: De dagen zijn van 09:00 tot 17:00 uur.

Beschrijving

Kom je ook naar de leukste voetbaldagen van de regio Amersfoort? Tijdens de AFC Quick 1890 voetbaldagen leer je beter voetballen en gaan we andere toffe dingen doen. Je gaat veel voetballen onder leiding van toptrainers en die maken van jou een betere voetballer!

We leren je niet alleen voetballen, maar ook leren we hoe je beter kan samenspelen zodat je nog meer plezier krijgt in het spelletje (en dus beter presteert)! Dit doen we aan de hand van een inspirerend programma dat jou motiveert om te werken aan jouw techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel.

Kom naar de Kampong voetbaldagen in de meivakantie die worden georganiseerd door Ubuntu Sport.

Wat maakt de AFC QUICK 1890 Voetbaldagen zo leuk?

Persoonlijke aandacht

Er wordt tijdens de AFC Quick 1890 voetbaldagen getraind in kleine groepen. In kleine groepen kunnen wij de kinderen meer persoonlijke aandacht bieden. Dit zorgt ervoor dat wij de spelers meer kunnen bijbrengen op technisch en tactisch vlak en daarnaast op persoonlijk en sociaal vlak.

Onder leiding van leuke trainers

Er wordt getraind onder leiding enthousiaste trainers die over het algemeen zelf ook trainer zijn bij AFC Quick 1890 zijn. Deze coaches zijn opgeleid in onze eigen Sport to Grow-aanpak.

Thema

Tijdens iedere editie van de AFC Quick 1890 voetbaldagen staat een ander inspirerend thema centraal. Binnen de thema’s leren we kinderen nieuwe dingen die van toepassing zijn in het leven van een sporter.

Leeftijden

De AFC Quick 1890 voetbaldagen zijn voor alle kinderen van 6 t/m 13 jaar.

Meer dan voetbal

Ubuntu Sport is meer dan voetbal! Tijdens de AFC Quick 1890 voetbaldagen maken de kinderen kennis met verschillende sporten en spellen. Hiermee ontwikkelen we kinderen in de breedste zin door sport. Zo leren ze naast technische en tactische vaardigheden ook persoonlijke en sociale vaardigheden.

Prachtig tenue

Tijdens de AFC Quick 1890 voetbaldagen ontvangen alle deelnemers een prachtig AFC Quick 1890 voetbaldagen-tenue. Mocht dit tenue al in je bezit zijn, dan hoef je geen €25,- extra te betalen.

Head of Coaches

De AFC Quick 1890 voetbaldagen staan onder leiding van Head of Coaches Cedric Kapelle.

Eten en Drinken

Alle tussendoortjes, lunch en drinken zijn bij het inschrijfbedrag inbegrepen.

Ik heb mij verdiept in de Ubuntu Sport trainingsmethode en het heeft mij als trainer verrijkt. Ik vind resultaten boeken met het team super belangrijk en ontwikkeling van spelers en een goede sfeer zijn volgens mij cruciale factoren om dat te bereiken. Ubuntu Sport biedt mij op dit gebied heldere en praktische tips.

Wouter van den Berg methode

Wouter van den Berg

Hoofdtrainer FC Driebergen

Al sinds 10 jaar gebruiken Eric Teunisse en ik binnen ons bedrijf Move a-Head sport en beweging als middel om kinderen beter te laten leren en presteren op (basis)scholen. De kennis en opgedane ervaringen met deze vernieuwende lesmethoden hebben wij ingebracht in de ontwikkeling van de Ubuntu Sport methode. Als ex-sportcoaches en (top)sporters zijn we ervan overtuigd, dat als trainers de praktische tips in hun trainingen gebruiken, de kinderen met meer plezier en betere prestaties gaan sporten.

Move a-head eigenaar en oprichter Rob Vos methode

Rob Vos

Eigenaar en oprichter Move a-Head

Extra informatie

Datum

Leeftijd

Locatie

Periode

Plaats

Type event

© 2021 Ubuntu Sport -