fbpx

Voetbal

FC Driebergen voetbaldagen in de herfstvakantie 2020 (21 t/m 23 oktober)

125,00

Datum: 21 – 23 okt 2020

Leeftijd: 6 t/m 13 jaar

Voor wie: jongens én meiden, veldspelers én keepers. Je hoeft niet lid te zijn van FC Driebergen.

Locatie: De voetbaldagen vinden plaats op Sportpark De Woerd van FC Driebergen aan de Woerd 3 in Driebergen-Rijsenburg.

Tijden: De dagen zijn van 09:00 tot 17:00 uur. De laatste dag tot 16.00 uur.

Beschrijving

FC Driebergen voetbaldagen

Kom je ook naar de leukste voetbaldagen van de Utrechtse Heuvelrug? Op één van de mooiste sportcomplexen van de omgeving leer je beter voetballen en gaan we andere toffe dingen doen. Je gaat veel voetballen onder leiding van toptrainers en die maken van jou een betere voetballer!

We leren je niet alleen voetballen, maar ook leren we hoe je beter kan samenspelen zodat je nog meer plezier krijgt in het spelletje (en dus beter presteert)! Dit doen we aan de hand van een inspirerend programma dat jou motiveert om te werken aan jouw techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel.

Deze herfst staan de Voetbaldagen in het teken van FIFA21 en gaan we leuke spellen doen op het veld die jouw skills gaan verbeteren!

Wat maakt Ubuntu Voetbaldagen zo leuk?

Persoonlijke aandacht

Er wordt tijdens de voetbaldagen getraind in kleine groepen. Zo krijgt iedere speler de aandacht die hij/zij verdient.

Onder leiding van leuke trainers

Er wordt getraind onder enthousiaste trainers die over het algemeen zelf ook voor FC Driebergen spelen. Deze trainers zijn opgeleid volgens de 'Sport to Grow' methode.

Flexibel

Tijdens de voetbaldagen slaap je elke avond lekker thuis. Zo kun je uitgerust aan elke voetbaldag beginnen.

Leeftijden

De voetbaldagen zijn voor alle kinderen tussen 6 en 13 jaar oud. Indelingen voor de teams worden gemaakt 6 t/m 9 jaar en 10 t/m 13 jaar

Meer dan voetbal

Ubuntu is meer dan voetbal! Tijdens het zomerkamp zullen een tal van activiteiten plaatsvinden die zowel op het als buiten het veld ontwikkelen.

Prachtig tenue

Tijdens de voetbaldagen ontvangen alle deelnemers een prachtig tenue van Nike. Mocht het tenue al in bezit zijn, dan kan hoef je tijdens het aanmelden geen €25,- te betalen.

Eten en Drinken

Alle tussendoortjes, lunch en drinken zijn inclusief.

Ik heb mij verdiept in de Ubuntu Sport trainingsmethode en het heeft mij als trainer verrijkt. Ik vind resultaten boeken met het team super belangrijk en ontwikkeling van spelers en een goede sfeer zijn volgens mij cruciale factoren om dat te bereiken. Ubuntu Sport biedt mij op dit gebied heldere en praktische tips.

Wouter van den Berg methode

Wouter van den Berg

Hoofdtrainer FC Driebergen

Al sinds 10 jaar gebruiken Eric Teunisse en ik binnen ons bedrijf Move a-Head sport en beweging als middel om kinderen beter te laten leren en presteren op (basis)scholen. De kennis en opgedane ervaringen met deze vernieuwende lesmethoden hebben wij ingebracht in de ontwikkeling van de Ubuntu Sport methode. Als ex-sportcoaches en (top)sporters zijn we ervan overtuigd, dat als trainers de praktische tips in hun trainingen gebruiken, de kinderen met meer plezier en betere prestaties gaan sporten.

Move a-head eigenaar en oprichter Rob Vos methode

Rob Vos

Eigenaar en oprichter Move a-Head

Extra informatie

Datum

Leeftijd

Locatie

Periode

Plaats

Type event

© 2020 Ubuntu Sport -