fbpx

Voetbal

FC Driebergen Voetbaldagen in de meivakantie (9 & 10 mei)

115,00

Datum:  9 & 10 mei 2020. De dagen starten om 09u en eindigen om 16u.

Voor wie: jongens én meiden van 6 t/m 12 jaar. Je hoeft niet lid te zijn van FC Driebergen.

Korting: Omdat FC Driebergen en Ubuntu Sport graag willen dat zoveel mogelijk kinderen nu lekker gaan sporten is er voor FC Driebergen-leden een speciale korting van €26. Deze wordt verkregen door de kortingscode ‘weer lekker voetballen‘ in te voeren in de inschrijfpagina.

Locatie: FC Driebergen, De Woerd 3, Driebergen-Rijsenburg.

Tenue: Aangezien de voorbereidingstijd voor deze Voetbaldagen korter is dan normaal zullen kinderen in hun eigen FC Driebergen tenue dienen te komen. Voor de kinderen die dit niet hebben is een ander voetbal- of sporttenue ook helemaal goed!

Covid-19: De veiligheid van de kinderen, trainers en organisatie staat natuurlijk voorop. Er zullen maatregelen worden genomen om deze te garanderen. Zo blijft het clubhuis dicht, zullen de trainers goed geïnstrueerd worden over de procedures, zullen hygiënemaatregelen worden genomen en het aanmeld- en ophaalproces anders verlopen dan normaal.

Beschrijving

Heb jij het ook zo gemist om lekker samen met je vrienden te voetballen? Haal jouw voetbaluren in tijdens de meivakantie en kom ook naar FC Driebergen Voetbaldagen in de meivakantie! Op het prachtige sportcomplex van FC Driebergen aan De Woerd, leer je beter voetballen en gaan we andere toffe activiteiten doen.

Je gaat veel voetballen onder leiding van toptrainers en maakt kennis met andere sporten, die van jou uiteindelijk een betere voetballer maken!

We leren je niet alleen voetbal skills, maar ook leren we hoe je beter kan samenspelen, zodat je nog meer plezier krijgt in het spelletje en dus beter presteert! Dit doen we aan de hand van een inspirerend programma dat jou motiveert om te werken aan jouw techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel.

Het aantal plaatsen is beperkt dus het raadzaam om op tijd in te schrijven.

Wat maakt de FC Driebergen Voetbaldagen zo leuk?

Coole trainers

Coole trainers die je motiveren het beste uit jezelf te halen, zodat je nog meer plezier krijgt in voetbal.

Uitdagende trainingen voor jouw skills

De trainingen zijn uitdagend voor spelers van alle niveaus en zijn ontwikkeld om de spelers te motiveren te werken aan techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel.

Relaxte en positieve sfeer

De Ubuntu Sport coaches zijn opgeleid om een relaxte en positieve sfeer te kunnen creëren waarin kinderen zich vrolijk voelen en goed kunnen ontwikkelen.

Verzorgde lunch, snacks en broodjes

De lunch, drankjes en tussendoortjes worden verzorgd door de cateraar van de accommodatie en zijn bij de prijs inbegrepen.

Dagvullend programma

Je gaat naast het voetballen ook andere leuke activiteiten doen, waardoor je zult genieten van heerlijke voetbaldagen. Alle dagen starten om 09u en het programma eindigt om 16u. Tot 1615u is de staf aanwezig om de kinderen die opgehaald worden te begeleiden.

Richtlijnen van het RIVM

Veiligheid van de kinderen en staf staat voorop, dus alle protocollen zijn inachtneming van de richtlijnen van het RIVM.

Bram heeft genoten! Hij heeft al meerdere voetbalkampen meegedaan waaronder van de grootste speler in de markt, maar dit kamp stak er met kop en schouders bovenuit. Dank voor het gevarieerde programma, de goede lunch, en de professionele begeleiding. We hebben de foto’s bekeken en zagen alleen maar stralende gezichten, zeker voor herhaling vatbaar!

Brenda Kragten

Ouder

Extra informatie

Datum

Leeftijd

Locatie

,

Periode

Plaats

Type event

© 2020 Ubuntu Sport -