fbpx

Voetbal

FC Utrecht Meiden Voetbalkamp in Utrecht in de meivakantie (3 en 4 mei)

134,00

Beleef tijdens het FC Utrecht Meiden Voetbalkamp op 3 en 4 mei op een steenworp van Stadion Galgenwaard, op het terrein van Kampong Cricket, hoe het is om te trainen zoals bij de FC Utrecht Academie.

 

Data: 3 en 4 mei 2021

Voor wie: alle meiden van 7 t/m 13 jaar.

Locatie: Kampong Cricket, Mytylweg 17, 3585 LM Utrecht, Nederland

Tijden: De dagen zijn van 09:00 tot 16:00 uur.

Beschrijving

FC Utrecht Voetbalkamp

Beleef tijdens het FC Utrecht Meiden Voetbalkamp op 3 en 4 mei op een steenworp van Stadion Galgenwaard, op het terrein van Kampong Cricket, hoe het is om te trainen zoals bij de FC Utrecht Academie.

We hebben een programma samengesteld met onze professionals uit de FC Utrecht Academie dat jou motiveert om te werken aan techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel. Het voetbalkamp waar jij super enthousiast vandaan komt omdat je niet alleen beter hebt leren voetballen maar ook beter hebt leren samenspelen.

Wat maakt het FC Utrecht Voetbalkamp zo leuk?

Meer dan voetbal

Tijdens de activiteiten van de FC Utrecht Experience staat voetbal centraal. Door sport kun je meer leren dan alleen voetballen. En daarom helpen we de kinderen zichzelf ook op sociaal en persoonlijk vlak ontwikkelen.

Persoonlijke aandacht

Er wordt tijdens het FC Utrecht voetbalkamp getraind in kleine groepen. In kleine groepen kunnen wij de spelers meer persoonlijk aandacht bieden. Dit zorgt ervoor dat wij hen meer kunnen bijbrengen op technisch en tactisch vlak en daarnaast op persoonlijk en sociaal vlak.

Head of Coaches

Het FC Utrecht voetbalkamp staat onder leiding van een Head of Coaches van de FC Utrecht Academie.

Leeftijden

Het FC Utrecht voetbalkamp is voor alle meiden van 7 t/m 13 jaar.

Prachtig tenue

Tijdens het FC Utrecht Voetbalkamp trainen alle deelnemers in een prachtig FC Utrecht trainingstenue van Nike. Mocht dit tenue al in je bezit zijn, dan hoef je geen € 30,- extra te betalen.

FC Utrecht trainers

Tijdens het FC Utrecht voetbalkamp krijg je training van verschillende goede trainers. Dit zijn trainers van de FC Utrecht Academie en talentvolle trainers van RAC-clubs die wij extra opleiding en begeleiding geven.

Eten en Drinken

Alle tussendoortjes, lunch en drinken zijn bij het inschrijfbedrag inbegrepen.

Goodiebag

Na afloop van het FC Utrecht voetbalkamp ontvang je een FC Utrecht goodiebag. In de goodiebag zitten onder andere twee wedstrijdkaartjes (te verzilveren na de Corona-periode) én nog andere leuke cadeaus van FC Utrecht.

corona maatregelen

In de meivakantie hebben wij meerdere voetbalkampen georganiseerd en tijdens deze voetbalkampen protocollen toegepast, in lijn met de richtlijnen van het RIVM en het NOC*NSF om de veiligheid van kinderen en staf te garanderen.

Zo hebben wij richtlijnen voor het brengen en halen van de kinderen, zien wij toe op het afstand houden van trainers en kinderen, houden wij de hygiëne goed in de gaten. In de film een impressie van onze maatregelen.

Als u nog aanvullende vragen heeft, neem gerust contact met ons op.

Het is al bijna een vaste routine geworden. Schoolvakantie, dus Ubuntu voetbalkamp. Maar zeg nou zelf; wat is er nou mooier dan de hele dag rennen, spelen, dollen en lachen met al je vrienden en vriendinnen op het voetbalveld? En dan leer je er ook nog wat van, dat vinden wij als ouders ook weer leuk. Coole tricks met de bal en sporten met plezier en respect! Deze zomervakantie weer....Yeah!!

Marije Bartels

Ouder

De afgelopen 3 dagen heeft mijn zoontje Mees meegedaan met jullie voetbalkamp. Ik heb zelf een jeugdtheaterschool en wij zijn veel pedagogisch bezig. Dat vind ik een super belangrijk iets in de omgang met kinderen. En precies dat zag ik terug in jullie kamp. Je merkt dat er pedagogisch over na is gedacht. Alles is positief, een goede opening van de dag, afsluiting van de dag. Handvatten als de RVV etcetera. Erg goed gedaan! Daarnaast alle leuke extra’s die er waren voor de kids maken het kamp echt helemaal af. €200,- vond ik in eerste instantie vrij veel geld voor 3 dagen, maar nu vind ik het een juiste prijs! Kortom; top kamp (al zijn we hier thuis voor Ajax ;-)) en ik zal jullie zeker aanbevelen!

Wouter Blijleven

Bram heeft genoten! Hij heeft al meerdere voetbalkampen meegedaan waaronder van de grootste speler in de markt, maar dit kamp stak er met kop en schouders bovenuit. Dank voor het gevarieerde programma, de goede lunch, en de professionele begeleiding. We hebben de foto’s bekeken en zagen alleen maar stralende gezichten, zeker voor herhaling vatbaar

Brenda Kragten

Ouder

Extra informatie

Datum

Leeftijd

Locatie

Periode

Plaats

Type event

© 2021 Ubuntu Sport -