fbpx

FC Utrecht

toon de blokken hulp

Plaats

Club

Leeftijd

Periode

Soort evenement

Toont alle 5 resultaten

 • FC Utrecht Voetbalkamp Zuidvogels in de herfstvakantie 2020 (15 en 16 oktober)

  Beleef tijdens de FC Utrecht Voetbaldagen op HSV Zuidvogels van 15 tot 16 oktober hoe het is om te trainen als een echte FC Utrecht speler. De Voetbaldagen waar jij super enthousiast vandaan komt, omdat je onder leiding van FC Utrecht trainers, niet alleen beter hebt leren voetballen, maar ook beter hebt leren samenspelen. Met een inspirerend programma van de FC Utrecht Academie dat jou motiveert om te werken aan techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel.
  Leeftijd
  7 t/m 13 jaar
  Locatie
  HSV Zuidvogels
  Periode
  Herfstvakantie
  Sport
  Voetbal
  114,00
  Bekijken
 • FC Utrecht Voetbalkamp Zoudenbalch in de herfstvakantie 2020 (19, 20 & 21 oktober)

  Datum: 19 t/m 21 oktober Tijden: 09.00u tot 16.00u Locatie: Koningsweg 320, 3585 LD Utrecht Voor wie? Jongens en meiden van 7 t/m 13 jaar oud.
  Leeftijd
  7 t/m 13 jaar
  Locatie
  Zoudenbalch
  Periode
  Herfstvakantie
  Sport
  Voetbal
  174,00
  Bekijken
 • FC Utrecht Voetbalkamp (MEIDEN) Zoudenbalch in de herfstvakantie 2020 (19 & 20 oktober)

  Beleef tijdens de FC Utrecht Meiden Voetbalkampen hoe het is om te trainen bij de FC Utrecht Academie. Dé voetbalkampen waar jij super enthousiast vandaan komt, omdat je niet alleen beter hebt leren voetballen, maar ook beter hebt leren samenspelen. Dit kamp is helemaal gericht om meiden, met een inspirerend programma dat jou motiveert om te werken aan jouw techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel. Waardoor je nog meer plezier hebt in voetbal (en beter presteert).

  Leeftijd
  7 t/m 13 jaar
  Locatie
  Zoudenbalch
  Periode
  Herfstvakantie
  Sport
  Voetbal
  134,00
  Bekijken
 • FC Utrecht Voetbalkamp vv LRC Leerdam in de herfstvakantie 2020 (22 en 23 oktober)

  Beleef tijdens de FC Utrecht Voetbaldagen op vv LRC Leerdam van 22 tot 23 oktober hoe het is om te trainen als een echte FC Utrecht speler. De Voetbaldagen waar jij super enthousiast vandaan komt, omdat je onder leiding van FC Utrecht trainers, niet alleen beter hebt leren voetballen, maar ook beter hebt leren samenspelen. Met een inspirerend programma van de FC Utrecht Academie dat jou motiveert om te werken aan techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel.
  Leeftijd
  7 t/m 13 jaar
  Locatie
  HSV Zuidvogels
  Periode
  Herfstvakantie
  Sport
  Voetbal
  114,00
  Bekijken
 • FC Utrecht Joekiebal 10 trainingen

  U betaalt het FC Utrecht Joekiebal abonnement eenmalig met een automatische incasso. Deze wordt geïncasseerd op 3 december 2020. Tijdens het afrekenen hoeft u op dit moment enkel te €25,- te betalen voor het exclusieve FC Utrecht JoekieBal tenue.
  Proefles
  Wij begrijpen dat u uw kind eerst wil laten kennismaken met JoekieBal d.m.v. een proefles. Wij kunnen het ons haast niet voorstellen, maar mocht uw kind toch niet verder willen na de eerste training, dan is deze gratis. Stuur ons in dit geval een e-mail vóór 3 november onder vermelding van het ordernummer en de naam van uw kind. Dan zorgen wij dat de automatische incasso niet plaatsvindt.
   
  Leeftijd
  6 t/m 13 jaar
  Locatie
  USV Hercules
  Periode
  Herfstvakantie
  Type event
  Club Voetbaldagen
  €125,- voor 10 weken Joekiebal Training.
  Bekijken
© 2020 Ubuntu Sport -