fbpx

Voetbal

FC Utrecht Voetbalkamp op Zoudenbalch in de Kerstvakantie (23 en 24 december)

129,00

Datum: 23 en 24 december 2020

Leeftijd: 7 t/m 13 jaar

Voor wie: jongens én meiden, veldspelers én keepers.

Locatie & tijden:

Woensdag 23 december

Ochtend 09:00 – 12:00: Sportcentrum Galgenwaard (sportzaal)

Middag 13:00 – 16:00:  FC Utrecht trainingscomplex Zoudenbalch

Donderdag 24 december

Ochtend 09:00 – 12:00: Sportcentrum Galgenwaard (sportzaal)

Middag 13:00 – 15:00: FC Utrecht trainingscomplex Zoudenbalch

Beschrijving

FC Utrecht experience Voetbalkampen

Kom tijdens de kerstvakantie als een echte FC Utrecht speler voetballen bij het FC Utrecht experience Voetbalkamp op 23 en 24 december.

Beleef tijdens het FC Utrecht Voetbalkamp op Zoudenbalch op 23 en 24 december hoe het is om te trainen volgens de FC Utrecht Academy. Het voetbalkamp waar jij super enthousiast vandaan komt, omdat je onder leiding van FC Utrecht trainers, niet alleen beter hebt leren voetballen, maar ook beter hebt leren samenspelen. Met een inspirerend programma van de FC Utrecht Academie dat jou motiveert om te werken aan techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel.

Wat maakt het FC Utrecht Voetbalkamp zo leuk?

Meer dan voetbal

De FC Utrecht experience en Ubuntu-Sport is meer dan voetbal! Tijdens het Voetbalkamp zullen een tal van activiteiten plaatsvinden, zowel op het als buiten het veld.

Persoonlijke aandacht

Er wordt tijdens het voetbalkamp getraind in kleine groepen. Zo krijgt iedere speler de aandacht die hij/zij verdient.

Flexibel

Tijdens het voetbalkamp slaap je elke avond lekker thuis. Zo kun je uitgerust aan elke dag beginnen.

Leeftijden

Het Voetbalkamp is voor alle kinderen tussen 7 en 13 jaar oud.

Prachtig tenue

Tijdens het Voetbalkamp ontvangen alle deelnemers een prachtig FC Utrecht trainingstenue. Mocht dit tenue al in je bezit zijn, dan hoef je geen €25,- extra te betalen.

FC Utrecht traineras

Het Voetbalkamp wordt geleid door een trainer van de FC Utrecht Academie en talentvolle trainers van RAC-Clubs.

Head of Coach

De head of coaches is nog niet bekend.

Eten en Drinken

Alle tussendoortjes, lunch en drinken zijn inclusief.

Het is al bijna een vaste routine geworden. Schoolvakantie, dus Ubuntu voetbalkamp. Maar zeg nou zelf; wat is er nou mooier dan de hele dag rennen, spelen, dollen en lachen met al je vrienden en vriendinnen op het voetbalveld? En dan leer je er ook nog wat van, dat vinden wij als ouders ook weer leuk. Coole tricks met de bal en sporten met plezier en respect! Deze zomervakantie weer....Yeah!!

Marije Bartels

Ouder

De afgelopen 3 dagen heeft mijn zoontje Mees meegedaan met jullie voetbalkamp. Ik heb zelf een jeugdtheaterschool en wij zijn veel pedagogisch bezig. Dat vind ik een super belangrijk iets in de omgang met kinderen. En precies dat zag ik terug in jullie kamp. Je merkt dat er pedagogisch over na is gedacht. Alles is positief, een goede opening van de dag, afsluiting van de dag. Handvatten als de RVV etcetera. Erg goed gedaan! Daarnaast alle leuke extra’s die er waren voor de kids maken het kamp echt helemaal af. €200,- vond ik in eerste instantie vrij veel geld voor 3 dagen, maar nu vind ik het een juiste prijs! Kortom; top kamp (al zijn we hier thuis voor Ajax ;-)) en ik zal jullie zeker aanbevelen!

Wouter Blijleven

Bram heeft genoten! Hij heeft al meerdere voetbalkampen meegedaan waaronder van de grootste speler in de markt, maar dit kamp stak er met kop en schouders bovenuit. Dank voor het gevarieerde programma, de goede lunch, en de professionele begeleiding. We hebben de foto’s bekeken en zagen alleen maar stralende gezichten, zeker voor herhaling vatbaar

Brenda Kragten

Ouder

Extra informatie

Datum

Leeftijd

Locatie

Periode

Plaats

Type event

© 2020 Ubuntu Sport -