fbpx

Voetbal

Hercules Voetbaldagen in de meivakantie (7 t/m 9 mei)

125,00

Datum: 7 t/m 9 mei 2020. Alle dagen zijn van 09:00 tot 17:00 uur

Leeftijd:  6 t/m 12 jaar

Voor wie: jongens én meiden, veldspelers én keepers. Je hoeft niet lid te zijn van USV Hercules.

Korting: Omdat Hercules en Ubuntu Sport graag willen dat zoveel mogelijk kinderen nu lekker gaan sporten is er voor Hercules-leden een speciale korting van €26. Deze wordt verkregen door de kortingscode ‘weer lekker voetballen‘ in te voeren in de inschrijfpagina.

Locatie: De voetbaldagen vinden plaats op het sportcomplex van USV Hercules aan de Voorveldselaan 2 in Utrecht

Tenue: Aangezien de voorbereidingstijd voor deze Voetbaldagen korter is dan normaal zullen kinderen in hun eigen Hercules tenue dienen te komen. Voor de kinderen die dit niet hebben kan contact met ons worden opgenomen via info@ubuntu-sport.com.

Covid-19: De veiligheid van de kinderen, trainers en organisatie staat natuurlijk voorop. Er zullen maatregelen worden genomen om deze te garanderen. Zo blijft het clubhuis dicht, zullen de trainers goed geïnstrueerd worden over de procedures, zullen hygiënemaatregelen worden genomen en het aanmeld- en ophaalproces anders verlopen dan normaal.

Beschrijving

Kom je ook naar de leukste voetbaldagen van de Utrecht? Tijdens de Hercules voetbaldagen leer je beter voetballen en gaan we andere toffe dingen doen. Je gaat veel voetballen onder leiding van toptrainers en die maken van jou een betere voetballer!

We leren je niet alleen voetballen, maar ook leren we hoe je beter kan samenspelen zodat je nog meer plezier krijgt in het spelletje (en dus beter presteert)! Dit doen we aan de hand van een inspirerend programma dat jou motiveert om te werken aan jouw techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel.

Wat maakt Hercules Voetbaldagen zo leuk?

Coole trainers

Coole trainers die je motiveren het beste uit jezelf te halen, zodat je nog meer plezier krijgt in voetbal.

Uitdagende trainingen voor jouw skills

De trainingen zijn uitdagend voor spelers van alle niveaus en zijn ontwikkeld om de spelers te motiveren te werken aan techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel.

Relaxte en positieve sfeer

De Ubuntu Sport coaches zijn opgeleid om een relaxte en positieve sfeer te kunnen creëren waarin kinderen zich vrolijk voelen en goed kunnen ontwikkelen.

Verzorgde lunch, snacks en broodjes

De lunch, drankjes en tussendoortjes worden verzorgd door de cateraar van de accommodatie en zijn bij de prijs inbegrepen.

Dagvullend programma

Je gaat tussen het voetballen ook relaxen en andere spellen en toernooi vormen doen, waardoor je zult genieten van een super voetbaldagen. Alle dagen starten om 09u en het programma eindigt om 17u. Tot 1715u is de staf aanwezig om de kinderen die opgehaald worden te begeleiden.

Richtlijnen van het RIVM

Veiligheid van de kinderen en staf staat voorop, dus alle protocollen zijn inachtneming van de richtlijnen van het RIVM.

Ik heb mij verdiept in de Ubuntu Sport trainingsmethode en het heeft mij als trainer verrijkt. Ik vind resultaten boeken met het team super belangrijk en ontwikkeling van spelers en een goede sfeer zijn volgens mij cruciale factoren om dat te bereiken. Ubuntu Sport biedt mij op dit gebied heldere en praktische tips.

Wouter van den Berg methode

Wouter van den Berg

Hoofdtrainer FC Driebergen

Al sinds 10 jaar gebruiken Eric Teunisse en ik binnen ons bedrijf Move a-Head sport en beweging als middel om kinderen beter te laten leren en presteren op (basis)scholen. De kennis en opgedane ervaringen met deze vernieuwende lesmethoden hebben wij ingebracht in de ontwikkeling van de Ubuntu Sport methode. Als ex-sportcoaches en (top)sporters zijn we ervan overtuigd, dat als trainers de praktische tips in hun trainingen gebruiken, de kinderen met meer plezier en betere prestaties gaan sporten.

Move a-head eigenaar en oprichter Rob Vos methode

Rob Vos

Eigenaar en oprichter Move a-Head

Extra informatie

Datum

Leeftijd

Locatie

Periode

Plaats

Type event

© 2020 Ubuntu Sport -