fbpx

Voetbal

V.O.C. Rotterdam Voetbaldagen in de meivakantie (3 – 5 mei)

125,00

Kom ook naar het leukste voetbalkamp van de regio Rotterdam in de meivakantie!

De V.O.C. Voetbaldagen in de meivakantie, van 3 tot en met 5 mei, zijn de leukste voetbaldagen in Rotterdam en omgeving voor alle kinderen van 6 tot en met 13 jaar. Het zijn de voetbaldagen waar kinderen super enthousiast vandaan komen. Doordat er in kleine groepjes wordt getraind krijgen de kinderen meer persoonlijke aandacht. Hierdoor ontwikkelen de kinderen zich niet alleen beter  op voetbaltechnisch en voetbaltactisch vlak, maar ontwikkelen ze zich ook op persoonlijk vlak. Kinderen leren tijdens de V.O.C. Voetbaldagen dus niet alleen beter voetballen, maar ook om een betere teamspeler te worden. De V.O.C. Voetbaldagen in de meivakantie staan onder leiding van goede trainers die opgeleid zijn en worden volgens de Sport to Grow methode van Ubuntu Sport.

Beschrijving

Thema: Champions League

De V.O.C. Voetbaldagen zijn sowieso meer dan voetbal. Tijdens de V.O.C. voetbaldagen maken de kinderen kennis met verschillende sporten en spellen. Hiermee ontwikkelen de kinderen zich in de breedste zin door sport. Zo leren ze naast technische en tactische vaardigheden ook persoonlijke en sociale vaardigheden. Tijdens de V.O.C. Voetbaldagen in de meivakantie is het thema: Champions League, er is extra aandacht voor de verrichtingen van diverse teams en de sterren in het kampioenen bal.

 

Goede trainers en een inspirerend programma

De V.O.C. Voetbaldagen in de meivakantie staan onder leiding van goede trainers die opgeleid zijn en worden volgens de Sport to Grow methode van Ubuntu Sport, hierdoor kunnen de trainers een plezierige sfeer creëren en bij kinderen bewust de sportieve, persoonlijke en sociale vaardigheden ontwikkelen. Voorbeelden van deze vaardigheden zijn: respectvol met elkaar omgaan, verantwoordelijkheid nemen en samenwerken. Tijdens de V.O.C. Voetbaldagen wordt er gewerkt volgens een inspirerend programma dat motiveert om te werken aan techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel. Er wordt veel gevoetbald, maar we leren niet alleen voetbal, we leren ook om beter samen te spelen waardoor kinderen nog meer plezier krijgen in voetbal. Onderdeel van de Ubuntu Sport filosofie is dat kinderen die met meer plezier voetballen ook beter gaan presteren.

Praktische informatie

Leeftijden

De V.O.C. Voetbaldagen in de meivakantie zijn voor alle kinderen van 6 tot en met 13 jaar. Je hoeft geen lid te zijn van V.O.C. en je hoeft niet op voetbal te zitten.

Locatie

De V.O.C. Voetbaldagen in de meivakantie worden gehouden op het sportcomplex van V.O.C. aan de Hazelaarweg 7 in Rotterdam.

Data

De V.O.C. Voetbaldagen in de meivakantie zijn op maandag 3 mei, dinsdag 4 mei en woensdag 5 mei.

Tijden

Maandag 3 mei: 09:00 tot 17:00

Dinsdag 4 mei: 09:00 tot 17:00

Woensdag 5 mei: 09:00 tot 16:00

Wat maakt de V.O.C. Voetbaldagen zo leuk?

Persoonlijke aandacht

Er wordt tijdens de VOC voetbaldagen getraind in kleine groepen. In kleine groepen kunnen wij de kinderen meer persoonlijke aandacht bieden. Dit zorgt ervoor dat wij de spelers meer kunnen bijbrengen op technisch en tactisch vlak en daarnaast op persoonlijk en sociaal vlak.

Onder leiding van leuke trainers

Er wordt getraind onder leiding enthousiaste coaches die over het algemeen zelf ook coach bij VOC zijn. Deze coaches zijn opgeleid in onze eigen Sport to Grow-aanpak.

Thema

Tijdens iedere editie van de VOC voetbaldagen staat een ander inspirerend thema centraal. Binnen de thema’s leren we kinderen nieuwe dingen die van toepassing zijn in het leven van een sporter.

Meer dan voetbal

Ubuntu Sport is meer dan voetbal! Tijdens de VOC voetbaldagen maken de kinderen kennis met verschillende sporten en spellen. Hiermee ontwikkelen we kinderen in de breedste zin door sport. Zo leren ze naast technische en tactische vaardigheden ook persoonlijke en sociale vaardigheden.

Head of Coaches

De VOC voetbaldagen staan onder leiding van Head of Coaches Kevin Kanu.

Eten en Drinken

Alle tussendoortjes, lunch en drinken zijn bij het inschrijfbedrag inbegrepen.

Corona maatregelen

In de mei-, zomer-, herfst- en kerstvakantie in 2020 en de voorjaarsvakantie van 2021 hebben wij meerdere sportkampen georganiseerd en tijdens deze sportkampen protocollen toegepast, in lijn met de richtlijnen van het RIVM en het NOC*NSF om de veiligheid van kinderen en staf te garanderen.

Zo hebben wij richtlijnen voor het brengen en halen van de kinderen, zien wij toe op het afstand houden van trainers en kinderen, houden wij de hygiëne goed in de gaten. In de film een impressie van onze maatregelen.

Als u nog aanvullende vragen heeft, neem gerust contact met ons op.

Extra informatie

Datum

Leeftijd

Locatie

Periode

Plaats

Type event

© 2021 Ubuntu Sport -