fbpx

Voetbal

VV Bennekom Voetbaldagen in de meivakantie (3 en 4 mei)

€89,- vroegboekprijs tot en met 18 april 2021

Kom ook naar de leukste voetbaldagen van de regio Ede-Wageningen!

 

Datum: 3 en 4 mei 2021

Voor wie: alle kinderen van 6 t/m 13 jaar.

Locatie: VV Bennekom

Tijden: maandag 3 mei van 09:00 tot 17:00 en dinsdag 4 mei van 09:00 tot 17:00.

Beschrijving

Kom je ook naar de leukste voetbaldagen van de regio? Tijdens de VV Bennekom voetbaldagen leer je beter voetballen en gaan we andere toffe dingen doen. Je gaat veel voetballen onder leiding van toptrainers en die maken van jou een betere voetballer!

We leren je niet alleen voetballen, maar ook leren we hoe je beter kan samenspelen zodat je nog meer plezier krijgt in het spelletje (en dus beter presteert)! Dit doen we aan de hand van een inspirerend programma dat jou motiveert om te werken aan jouw techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel.

Wat maakt de VV Bennekom Voetbaldagen zo leuk?

Persoonlijke aandacht

Er wordt tijdens de VV Bennekom voetbaldagen getraind in kleine groepen. In kleine groepen kunnen wij de kinderen meer persoonlijke aandacht bieden. Dit zorgt ervoor dat wij de spelers meer kunnen bijbrengen op technisch en tactisch vlak en daarnaast op persoonlijk en sociaal vlak.

Onder leiding van leuke trainers

Er wordt getraind onder leiding enthousiaste trainers die over het algemeen zelf ook trainer bij VV Bennekom zijn. Deze trainers zijn opgeleid in onze eigen Sport to Grow-aanpak.

Thema

Tijdens iedere editie van de VV Bennekom voetbaldagen staat een ander inspirerend thema centraal. Binnen de thema’s leren we kinderen nieuwe dingen die van toepassing zijn in het leven van een sporter.

Leeftijden

De VV Bennekom voetbaldagen zijn voor alle kinderen van 6 t/m 13 jaar.

Meer dan voetbal

Ubuntu Sport is meer dan voetbal! Tijdens de VV Bennekom voetbaldagen maken de kinderen kennis met verschillende sporten en spellen. Hiermee ontwikkelen we kinderen in de breedste zin door sport. Zo leren ze naast technische en tactische vaardigheden ook persoonlijke en sociale vaardigheden.

Prachtig tenue

Tijdens de VV Bennekom voetbaldagen wordt er getraind in het eigen vv Bennekom tenue.

Head of Coaches

De VV Bennekom voetbaldagen staan onder leiding van Head of Coaches Arnout Lagerweij.

Eten en Drinken

Alle tussendoortjes, lunch en drinken zijn bij het inschrijfbedrag inbegrepen.

Corona maatregelen

In de mei-, zomer-, herfst- en kerstvakantie in 2020 hebben wij meerdere sportkampen georganiseerd en tijdens deze sportkampen protocollen toegepast, in lijn met de richtlijnen van het RIVM en het NOC*NSF om de veiligheid van kinderen en staf te garanderen.

Zo hebben wij richtlijnen voor het brengen en halen van de kinderen, zien wij toe op het afstand houden van trainers en kinderen, houden wij de hygiëne goed in de gaten. In de film een impressie van onze maatregelen.

Als u nog aanvullende vragen heeft, neem gerust contact met ons op.

Ik heb mij verdiept in de Ubuntu Sport trainingsmethode en het heeft mij als trainer verrijkt. Ik vind resultaten boeken met het team super belangrijk en ontwikkeling van spelers en een goede sfeer zijn volgens mij cruciale factoren om dat te bereiken. Ubuntu Sport biedt mij op dit gebied heldere en praktische tips.

Wouter van den Berg methode

Wouter van den Berg

Hoofdtrainer FC Driebergen

Al sinds 10 jaar gebruiken Eric Teunisse en ik binnen ons bedrijf Move a-Head sport en beweging als middel om kinderen beter te laten leren en presteren op (basis)scholen. De kennis en opgedane ervaringen met deze vernieuwende lesmethoden hebben wij ingebracht in de ontwikkeling van de Ubuntu Sport methode. Als ex-sportcoaches en (top)sporters zijn we ervan overtuigd, dat als trainers de praktische tips in hun trainingen gebruiken, de kinderen met meer plezier en betere prestaties gaan sporten.

Move a-head eigenaar en oprichter Rob Vos methode

Rob Vos

Eigenaar en oprichter Move a-Head

Extra informatie

Datum

Leeftijd

Periode

Locatie

Plaats

Type event

© 2021 Ubuntu Sport -