fbpx

Voetbal

VV Bennekom Voetbaldagen in de zomervakantie (26 t/m 28 augustus)

150,00

Datum: 26 – 28 aug 2020

Leeftijd: 7 t/m 13 jaar

Voor wie: jongens én meiden, veldspelers én keepers. Je hoeft niet lid te zijn van VV Bennekom.

Locatie: De voetbaldagen vinden plaats op het sportcomplex van VV Bennekom aan de Achterstraat 7 in Bennekom.

Tijden: alle dagen zijn van 09:00 tot 17:00 uur

Beschrijving

Kom jij ook naar de leukste voetbaldagen van de regio Ede-Wageningen? Tijdens de VV Bennekom voetbaldagen leer je beter voetballen en gaan we andere toffe dingen doen.Je gaat trainen onder leiding van toptrainers en die van jou een betere voetballer. Dit doen we aan de hand van een inspirerend programma dat jou motiveert om te werken aan jouw techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel.

De Voetbaldagen staan in het teken van de voorbereiding, je wordt klaargestoomd om top fit aan het nieuwe seizoen te beginnen!

Wat maakt de VV Bennekom Voetbaldagen zo leuk?

Persoonlijke aandacht

Er wordt tijdens de voetbaldagen getraind in kleine groepen. zo krijgt iedere speler de aandacht die hij/zij verdient.

Onder leiding van leuke trainers

Er wordt getraind onder enthousiaste trainers die over het algemeen zelf ook voor VV Bennekom training geven. Deze trainers zijn opgeleid volgens de 'Sport to Grow' methode.

Flexibel

Tijdens de voetbaldagen slaap je elke avond lekker thuis. Zo kun je uitgerust aan elke voetbaldag beginnen.

Leeftijden

De voetbaldagen zijn voor alle kinderen tussen 7 en 13 jaar oud. Indelingen voor de teams worden gemaakt van 7 t/m 9 jaar en 10 t/m 13 jaar oud.

Meer dan voetbal

Ubuntu is meer dan voetbal! Tijdens het zomerkamp zullen een tal van activiteiten plaatsvinden die zowel op het als buiten het veld ontwikkelen.

Head of Coach

De voetbaldagen staan onder leiding van Head of Coaches vanuit de jeugdopleiding van VV Bennekom. Zo zal onder andere Arnout Lagerweij leiding geven.

Prachtig tenue

Tijdens de zomerkampen ontvangen alle deelnemers een prachtig wit Nike-tenue.

Eten en Drinken

Alle tussendoortjes, lunch en drinken zijn inclusief.

Ik heb mij verdiept in de Ubuntu Sport trainingsmethode en het heeft mij als trainer verrijkt. Ik vind resultaten boeken met het team super belangrijk en ontwikkeling van spelers en een goede sfeer zijn volgens mij cruciale factoren om dat te bereiken. Ubuntu Sport biedt mij op dit gebied heldere en praktische tips.

Wouter van den Berg methode

Wouter van den Berg

Hoofdtrainer FC Driebergen

Al sinds 10 jaar gebruiken Eric Teunisse en ik binnen ons bedrijf Move a-Head sport en beweging als middel om kinderen beter te laten leren en presteren op (basis)scholen. De kennis en opgedane ervaringen met deze vernieuwende lesmethoden hebben wij ingebracht in de ontwikkeling van de Ubuntu Sport methode. Als ex-sportcoaches en (top)sporters zijn we ervan overtuigd, dat als trainers de praktische tips in hun trainingen gebruiken, de kinderen met meer plezier en betere prestaties gaan sporten.

Move a-head eigenaar en oprichter Rob Vos methode

Rob Vos

Eigenaar en oprichter Move a-Head

Extra informatie

Datum

Leeftijd

Locatie

Periode

Plaats

Type event

© 2020 Ubuntu Sport -