fbpx

Heb jij het ook zo gemist om lekker samen met je vrienden te voetballen? Haal jouw voetbaluren in in het najaar en kom ook naar dé allercoolste Voetbalschool van Nederland!

Tijdens de Voetbalschool leer je beter voetballen en gaan we andere toffe dingen doen. Je gaat veel voetballen onder leiding van toptrainers en die maken van jou een betere voetballer! Dit doen we aan de hand van een inspirerend programma dat jou motiveert om te werken aan jouw techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel.

Tijdens de voetschool zijn er protocollen in lijn met de richtlijnen van het RIVM en het NOC*NSF om de veiligheid van kinderen en staf te garanderen. Het aantal plaatsen is beperkt en daarom is het raadzaam om op tijd in te schrijven. Tot een maand voor de start van het voetbalkamp kan je gebruik maken van de vroegboekkorting van circa 10%.

Alle Ubuntu Sport Voetbalscholen op een rij

SV Kampong Voetbalschool in het najaar 2024

SV Kampong Voetbalschool in het najaar 2024

September t/m November

SV Kampong Keepersschool in het najaar 2024

SV Kampong Keepersschool in het najaar 2024

September t/m November

Corona maatregelen

In de meivakantie hebben wij meerdere sportkampen georganiseerd en tijdens deze sportkampen protocollen toegepast, in lijn met de richtlijnen van het RIVM en het NOC*NSF om de veiligheid van kinderen en staf te garanderen.

Zo hebben wij richtlijnen voor het brengen en halen van de kinderen, zien wij toe op het afstand houden van trainers en kinderen, houden wij de hygiëne goed in de gaten. In de film een impressie van onze maatregelen.

Als u nog aanvullende vragen heeft, neem gerust contact met ons op.