fbpx

Voetbal

FC Utrecht Voetbalschool in Blaricum in het najaar 2021

Lidmaatschap € 14,- per training

Ontwikkel je skills onder leiding van trainers van de FC Utrecht Academie! 

Ervaar hoe het is om te trainen zoals bij de FC Utrecht Academie, wordt lid van de FC Utrecht Voetbalschool in Blaricum. Volgens een inspirerend programma leer je te werken aan het verbeteren van jouw techniek, mentaliteit en teamspel. Hierdoor krijg je nog meer plezier in voetbal én kun je beter presenteren.

De FC Utrecht Voetbalschool staat onder leiding van trainers van de FC Utrecht Academie, jeugdtrainers van BVV ‘31 die worden opgeleid en talentvolle trainers van clubs uit de regio die aan FC Utrecht zijn verbonden.

De FC Utrecht Voetbalschool is voor veldspelers van alle clubs, jongens én meiden van 7 t/m 13 jaar van alle niveaus, die extra gemotiveerd zijn hun voetbal skills te ontwikkelen. Lid worden kan op ieder moment, je betaal €14 per training (exclusief eenmalige aanschaf van het verplichte FC Utrecht Voetbalschool-tenue voor € 30,-).

Eerste betaling: 7 februari 2022

Beschrijving

Voor wie, waar en wanneer?

Voor wie: kinderen van 6 t/m 13 jaar

 

Locatie: De trainingen zijn op het complex van BVV’31 in Blaricum.

 

Data:

De FC Utrecht Voetbalschool in Blaricum gaat in september 2021 weer verder. Zodra de exacte data bekend zijn, worden deze hier geplaatst.

LIDMAATSCHAP

Bij de FC Utrecht Voetbalschool wordt gewerkt met een doorlopend lidmaatschap. De betaling vindt plaat door middel van een automatische incasso aan het begin van een nieuwe serie van 10 trainingen. Bij het inschrijven wordt eenmalig € 0,01 van uw rekening afgeschreven om de automatische incasso voor de toekomstige series van 10 trainingen te valideren. Na inschrijving is uw kind lid van de FC Utrecht Voetbalschool en wordt er per 10 trainingen een automatische incasso gedaan, totdat u het lidmaatschap opzegt. Het is niet mogelijk om voor losse trainingen in te schrijven of voor een losse serie.

LID WORDEN MIDDEN IN EEN SERIE

Het is geen probleem om uw kind aan te melden in het midden van een serie van de FC Utrecht Voetbalschool. Bij aanmelding wordt dan het aantal nog openstaande trainingen van die serie direct van uw rekening afgeschreven in combinatie met de € 0,01 om de automatische incasso voor de volgende series van 10 te valideren.

AFMELDEN

Afmelden doet u eenvoudig door een e-mail te sturen naar experience@fcutrecht.nl. Afmelden voor de volgende serie van de FC Utrecht Voetbalschool kan vanaf het moment van inschrijven tot 14 dagen voor aanvang van een nieuwe serie. Voor de start van een nieuwe serie wordt u tijdig geïnformeerd, zodat u op dat moment alsnog kunt beslissen om het lidmaatschap stop te zetten.

Praktische informatie

Programma

De trainingen zijn opgebouwd uit verschillende blokken, waarin aandacht is voor motoriek, techniek en de toepassing van de techniek. De trainers zijn opgeleid door FC Utrecht Experience om daarnaast ook coaching te geven om mentaliteit en teamspel te ontwikkelen.

Trainers van de FC Utrecht academie

De FC Utrecht Voetbalschool staat onder leiding van twee FC Utrecht Academie trainers en uit goede trainers van clubs uit de regio, die door FC Utrecht extra worden opgeleid.

FC Utrecht trainingstenue

Alle deelnemers dragen tijdens de trainingen het FC Utrecht trainingstenue. Doet uw kind voor het eerst mee, dan kost het volledige tenue van Nike slechts €30. Mocht deze al in bezit zijn, dan hoeft deze niet nog een keer aangeschaft te worden.

Meerdere kinderen uit een gezin?

Als meerdere kinderen uit één gezin worden opgegeven geven wij korting van €10 voor elk extra kind. Dit kunt u aangeven bij het inschrijfformulier.

Corona maatregelen

In de mei-, zomer-, herfst- en kerstvakantie in 2020 hebben wij meerdere sportkampen georganiseerd en tijdens deze sportkampen protocollen toegepast, in lijn met de richtlijnen van het RIVM en het NOC*NSF om de veiligheid van kinderen en staf te garanderen.

Zo hebben wij richtlijnen voor het brengen en halen van de kinderen, zien wij toe op het afstand houden van trainers en kinderen, houden wij de hygiëne goed in de gaten. In de film een impressie van onze maatregelen.

Als u nog aanvullende vragen heeft, neem gerust contact met ons op.

Het is al bijna een vaste routine geworden. Schoolvakantie, dus Ubuntu voetbalkamp. Maar zeg nou zelf; wat is er nou mooier dan de hele dag rennen, spelen, dollen en lachen met al je vrienden en vriendinnen op het voetbalveld? En dan leer je er ook nog wat van, dat vinden wij als ouders ook weer leuk. Coole tricks met de bal en sporten met plezier en respect! Deze zomervakantie weer....Yeah!!

Marije Bartels

Ouder

De afgelopen 3 dagen heeft mijn zoontje Mees meegedaan met jullie voetbalkamp. Ik heb zelf een jeugdtheaterschool en wij zijn veel pedagogisch bezig. Dat vind ik een super belangrijk iets in de omgang met kinderen. En precies dat zag ik terug in jullie kamp. Je merkt dat er pedagogisch over na is gedacht. Alles is positief, een goede opening van de dag, afsluiting van de dag. Handvatten als de RVV etcetera. Erg goed gedaan! Daarnaast alle leuke extra’s die er waren voor de kids maken het kamp echt helemaal af. €200,- vond ik in eerste instantie vrij veel geld voor 3 dagen, maar nu vind ik het een juiste prijs! Kortom; top kamp (al zijn we hier thuis voor Ajax ;-)) en ik zal jullie zeker aanbevelen!

Wouter Blijleven

Bram heeft genoten! Hij heeft al meerdere voetbalkampen meegedaan waaronder van de grootste speler in de markt, maar dit kamp stak er met kop en schouders bovenuit. Dank voor het gevarieerde programma, de goede lunch, en de professionele begeleiding. We hebben de foto’s bekeken en zagen alleen maar stralende gezichten, zeker voor herhaling vatbaar

Brenda Kragten

Ouder

Extra informatie

Datum

Leeftijd

Locatie

Periode

Plaats

Type event

© 2021 Ubuntu Sport -