fbpx

Voetbal

FC Utrecht Voetbalschool in Blaricum in het voorjaar 2021

€14,- per training

Ontwikkel je skills onder leiding van trainers van de FC Utrecht Academie! 

 

Lidmaatschap

Bij de FC Utrecht Voetbalschool wordt gewerkt met een doorlopend lidmaatschap. Iedere serie van 10 trainingen wordt via een automatische incasso van uw rekening afgeschreven. Dit houdt in dat uw kind na het aanmelden direct is ingeschreven voor de volgende series van de FC Utrecht Voetbalschool in Blaricum. Afmelden doe je door uw kind tijdig af te melden voor de volgende serie. Dit doe je door maximaal 14 dagen voorafgaand aan de nieuwe serie een mail te sturen naar experience@fcutrecht.nl.

 

Na aanmelding dien je de serie trainingen tot het einde van de serie af te nemen. Het is dus niet mogelijk om in te schrijven voor losse trainingen. Het inschrijfbedrag bedraagt bij het aanmelden het aantal trainingen die nog plaats moeten vinden van de lopende serie  x € 14.

 

Zo werkt de betaling verder:

De FC Utrecht Voetbalschool in Blaricum begint op 31 januari 2021. Het is vanaf heden mogelijk om je in te schrijven voor een serie van 10 trainingen. De eerste training is een proeftraining, je betaalt vooraf alleen voor het tenue een bedrag van €30. Helemaal blij met de trainingen? Dan worden de totale kosten (€140,-) automatisch van je rekening afgeschreven. Mocht je toch niet door willen met de trainingen, dan kun je dit aan ons laten weten door een e-mail te sturen naar experience@fcutrecht.nl. Er worden dan géén verdere kosten in rekening gebracht.

 

Bij het inschrijven wordt eenmalig € 0,01 van uw rekening geïncasseerd om de automatische incasso te valideren.

Eerste betaling: 7 februari 2021

Beschrijving

De FC Utrecht voetbalschool

Kom trainen als speler van de FC Utrecht Academie bij de FC Utrecht Voetbalschool! Onder leiding van trainers van de FC Utrecht Academie word je gemotiveerd te werken aan techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel. Hierdoor ga je beter en met meer plezier voetballen.

Je traint in een team van ongeveer 8 spelers van jouw leeftijd. De trainers hebben oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Het trainingsprogramma is van de FC Utrecht Academie en de trainers hebben oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Tijden en data

Januari: 31

Februari: 7, 14, 21

Maart: 7, 14, 21, 28

April: 11, 18

 

Tijdstip: 10:15u tot 11:15u

Voor wie: Voor veldspelers van alle clubs, jongens én meiden van 7 t/m 13 jaar van alle niveaus, die gemotiveerd zijn hun skills te ontwikkelen.

Locatie: De trainingen zijn op het complex van BVV’31 in Blaricum.

Praktische informatie

Programma

De trainingen zijn opgebouwd uit verschillende blokken, waarin aandacht is voor motoriek, techniek en de toepassing van de techniek. De trainers zijn opgeleid door FC Utrecht Experience om daarnaast ook coaching te geven om mentaliteit en teamspel te ontwikkelen.

Trainers van de FC Utrecht academie

De FC Utrecht Voetbalschool staat onder leiding van twee FC Utrecht Academie trainers en uit goede trainers van clubs uit de regio, die door FC Utrecht extra worden opgeleid.

FC Utrecht trainingstenue

Alle deelnemers dragen tijdens de trainingen het FC Utrecht trainingstenue. Doet uw kind voor het eerst mee, dan kost het volledige tenue van Nike slechts €30. Mocht deze al in bezit zijn, dan hoeft deze niet nog een keer aangeschaft te worden.

Meerdere kinderen uit een gezin?

Als meerdere kinderen uit één gezin worden opgegeven geven wij korting van €10 voor elk extra kind. Dit kunt u aangeven bij het inschrijfformulier.

Corona maatregelen

In de mei-, zomer-, herfst- en kerstvakantie in 2020 hebben wij meerdere sportkampen georganiseerd en tijdens deze sportkampen protocollen toegepast, in lijn met de richtlijnen van het RIVM en het NOC*NSF om de veiligheid van kinderen en staf te garanderen.

Zo hebben wij richtlijnen voor het brengen en halen van de kinderen, zien wij toe op het afstand houden van trainers en kinderen, houden wij de hygiëne goed in de gaten. In de film een impressie van onze maatregelen.

Als u nog aanvullende vragen heeft, neem gerust contact met ons op.

Het is al bijna een vaste routine geworden. Schoolvakantie, dus Ubuntu voetbalkamp. Maar zeg nou zelf; wat is er nou mooier dan de hele dag rennen, spelen, dollen en lachen met al je vrienden en vriendinnen op het voetbalveld? En dan leer je er ook nog wat van, dat vinden wij als ouders ook weer leuk. Coole tricks met de bal en sporten met plezier en respect! Deze zomervakantie weer....Yeah!!

Marije Bartels

Ouder

De afgelopen 3 dagen heeft mijn zoontje Mees meegedaan met jullie voetbalkamp. Ik heb zelf een jeugdtheaterschool en wij zijn veel pedagogisch bezig. Dat vind ik een super belangrijk iets in de omgang met kinderen. En precies dat zag ik terug in jullie kamp. Je merkt dat er pedagogisch over na is gedacht. Alles is positief, een goede opening van de dag, afsluiting van de dag. Handvatten als de RVV etcetera. Erg goed gedaan! Daarnaast alle leuke extra’s die er waren voor de kids maken het kamp echt helemaal af. €200,- vond ik in eerste instantie vrij veel geld voor 3 dagen, maar nu vind ik het een juiste prijs! Kortom; top kamp (al zijn we hier thuis voor Ajax ;-)) en ik zal jullie zeker aanbevelen!

Wouter Blijleven

Bram heeft genoten! Hij heeft al meerdere voetbalkampen meegedaan waaronder van de grootste speler in de markt, maar dit kamp stak er met kop en schouders bovenuit. Dank voor het gevarieerde programma, de goede lunch, en de professionele begeleiding. We hebben de foto’s bekeken en zagen alleen maar stralende gezichten, zeker voor herhaling vatbaar

Brenda Kragten

Ouder

Extra informatie

Datum

Leeftijd

Locatie

Periode

Plaats

Type event

© 2021 Ubuntu Sport -