fbpx

Voetbal

FC Utrecht Voetbalschool in Driebergen

€56,- voor 4 trainingen

Ontwikkel je skills onder leiding van trainers van de FC Utrecht Academie! 

Belangrijk: De FC Utrecht Voetbalschool in Driebergen is al begonnen. Het is mogelijk om je in te schrijven voor een serie van 4 trainingen. De eerste training is een proeftraining, je betaald dan alleen voor het tenue. Helemaal blij met de trainingen? Dan worden de kosten automatisch van je rekening afgeschreven. Mocht je toch niet doorwillen met de training kun je dit aan ons laten weten door vóór 4 november een email te sturen naar info@ubuntu-sport.com. Er worden dan geen verdere kosten in rekening gebracht.

Inschrijven tot zaterdag: serie van 4 trainingen

November: 29, december: 6, 13 en 20

Prijs per training: €14,- (excl. tenue)

Prijs serie van 4 trainingen: €56,- (excl. tenue)

Tijdstip: 11:00u tot 12:00u

Voor wie: Voor veldspelers van alle clubs, jongens én meiden van 7 t/m 13 jaar van alle niveaus, die gemotiveerd zijn hun skills te ontwikkelen.

Locatie: De trainingen zijn op het complex van FC Driebergen, direct aan de A12 gelegen en daardoor goed bereikbaar.

Eerste betaling: 11 december 2020

Beschrijving

Kom trainen als speler van de FC Utrecht Academie bij de FC Utrecht Voetbalschool! Onder leiding van trainers van de FC Utrecht Academie word je gemotiveerd te werken aan techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel. Hierdoor ga je beter en met meer plezier voetballen.

Je traint in een team van 8 spelers van jouw leeftijd. De trainers hebben oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Het trainingsprogramma is van de FC Utrecht Academie en de trainers hebben oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Praktische informatie

Programma

De trainingen zijn opgebouwd uit verschillende blokken, waarin aandacht is voor motoriek, techniek en de toepassing van de techniek. De trainers zijn opgeleid door FC Utrecht Experience om daarnaast ook coaching te geven om mentaliteit en teamspel te ontwikkelen.

Trainers van de FC Utrecht academie

De FC Utrecht Voetbalschool staat onder leiding van twee FC Utrecht Academie trainers en uit goede trainers van clubs uit de regio, die door FC Utrecht extra worden opgeleid.

FC Utrecht trainingstenue

Alle deelnemers dragen tijdens de trainingen het FC Utrecht trainingstenue. Doet uw kind voor het eerst mee, dan kost het volledige tenue van Nike slechts €25. Mocht deze al in bezit zijn, dan hoeft deze niet nog een keer aangeschaft te worden.

Meerdere kinderen uit een gezin?

Als meerdere kinderen uit één gezin worden opgegeven geven wij korting van €10 voor elk extra kind. Dit kunt u aangeven bij het inschrijfformulier.

Ik heb mij verdiept in de Ubuntu Sport trainingsmethode en het heeft mij als trainer verrijkt. Ik vind resultaten boeken met het team super belangrijk en ontwikkeling van spelers en een goede sfeer zijn volgens mij cruciale factoren om dat te bereiken. Ubuntu Sport biedt mij op dit gebied heldere en praktische tips.

Wouter van den Berg methode

Wouter van den Berg

Hoofdtrainer FC Driebergen

Al sinds 10 jaar gebruiken Eric Teunisse en ik binnen ons bedrijf Move a-Head sport en beweging als middel om kinderen beter te laten leren en presteren op (basis)scholen. De kennis en opgedane ervaringen met deze vernieuwende lesmethoden hebben wij ingebracht in de ontwikkeling van de Ubuntu Sport methode. Als ex-sportcoaches en (top)sporters zijn we ervan overtuigd, dat als trainers de praktische tips in hun trainingen gebruiken, de kinderen met meer plezier en betere prestaties gaan sporten.

Move a-head eigenaar en oprichter Rob Vos methode

Rob Vos

Eigenaar en oprichter Move a-Head

Extra informatie

Datum

Leeftijd

Locatie

Periode

Plaats

Type event

© 2020 Ubuntu Sport -