fbpx

Voetbal

SV Kampong Keepersschool in het Voorjaar 2021

Lidmaatschap per serie: €75,-

De SV Kampong Keepersschool bestaat in het voorjaar uit 2 series van 10 trainingen. Op 29 januari start de eerste serie, hierna op 23 april start de tweede serie van 10 trainingen in het voorjaar van 2021. Tot aan de zomervakantie kun je lekker veel komen voetballen!

 

Lidmaatschap

Bij de SV Kampong Keepersschool wordt gewerkt met een doorlopend lidmaatschap. Iedere serie trainingen wordt via een automatische incasso van uw rekening afgeschreven. Dit houdt in dat uw kind na het aanmelden direct is ingeschreven voor de volgende series van de SV Kampong Keepersschool. Afmelden doe je door uw kind tijdig af te melden voor de volgende serie. Dit doe je door maximaal 14 dagen voorafgaand aan de nieuwe serie een mail te sturen naar info@ubuntu-sport.com.

 

Bij het inschrijven wordt eenmalig € 0,01 van uw rekening geïncasseerd om de automatische incasso te valideren.

Eerste betaling: 5 februari 2021

Beschrijving

De SV Kampong Keepersschool

Naast de trainingen van de Kampong Voetbalschool, zijn er nu ook speciale trainingen voor keepers! Een inspirerend programma dat jou motiveert om te werken aan jouw techniek, mentaliteit en teamspel op het gebied van keepen. En waardoor je nog meer plezier krijgt in het keepen!

 

 • Uitdagende trainingen voor jouw keeper skills
 • Uitstekende coaches die je motiveren het beste uit jezelf te halen
 • Relaxte en positieve sfeer
 • Train op vrijdag, houdt de nul op zaterdag!

Tijden en data

De trainingen zijn op het Kampong complex aan de Laan van Maarschalkerweerd in Utrecht en zijn gedurende de twee voorjaarscyclussen op de volgende vrijdagmiddagen:

De groep van kinderen van 10 t/m 13 is van 16:00 tot 17:00 uur. De groepen van kinderen van 7 t/m 9 trainen van 17:00 tot 18:00 uur. Let op! Dit is dus omgedraaid t.o.v. de Kampong Voetbalschool trainingen, zodat je eventueel aan beiden kan meedoen!

Serie 1 voorjaar 2021:

 • Januari: 29
 • Februari: 5, 12, 19
 • Maart: 5, 12, 19, 26
 • April: 9, 16

 

Op 26 februari is er geen Keepersschool i.v.m. de voorjaarsvakantie en SV Kampong Voetbaldagen op deze dag. Op 2 april is er ook geen Keepersschool i.v.m. Goede Vrijdag.

Serie 2 voorjaar 2021:

 • April: 23
 • Mei: 21, 29
 • Juni: 4, 11, 18, 25
 • Juli: 2, 9, 16

Op 30 april en 7 mei is er geen Keepersschool i.v.m. vakantie. Op 14 mei is er ook geen Keepersschool i.v.m. het lange Hemelvaartsweekend.

Praktische informatie

Wat is het programma?

De trainingen zijn opgebouwd uit verschillende blokken, waarin aandacht is voor motoriek, techniek en de toepassing van de techniek. De trainers zijn opgeleid door Ubuntu Sport om daarnaast ook coaching te geven om persoonlijke en sociale vaardigheden te ontwikkelen.

Inschrijven voor meerdere evenementen?

Het is mogelijk om een abonnement te nemen. Met een abonnement schrijf je je kind in voor meerdere evenementen in een seizoen en je krijgt daarmee flinke korting. Zie hiervoor de pagina abonnementen.

Nog vragen?

Als je nog vragen hebt staan wij zowel per chat als mail (info@ubuntu-sport.com) paraat. Je kan ook altijd even bellen met Rik Schrurs (06-13782719).

Wie zijn de trainers?

De trainers zijn ervaren keeperstrainers en keepers uit de selectie van Kampong, die door Ubuntu Sport extra worden opgeleid om een positieve sfeer te creëren waarin kinderen zich vrij voelen.

Wat krijg je?

Alle deelnemers krijgen een Kampong Academie tenue. Mocht het deze al in bezit zijn, dan hoef je geen €25,- extra te betalen.

Meerdere kinderen uit een gezin?

Als meerdere kinderen uit één gezin worden opgegeven geven wij korting van €10 voor elk extra kind. Dit kunt u aangeven bij het inschrijfformulier.

corona maatregelen

In de mei-, zomer-, herfst- en kerstvakantie in 2020 hebben wij meerdere sportkampen georganiseerd en tijdens deze sportkampen protocollen toegepast, in lijn met de richtlijnen van het RIVM en het NOC*NSF om de veiligheid van kinderen en staf te garanderen.

Zo hebben wij richtlijnen voor het brengen en halen van de kinderen, zien wij toe op het afstand houden van trainers en kinderen, houden wij de hygiëne goed in de gaten. In de film een impressie van onze maatregelen.

Als u nog aanvullende vragen heeft, neem gerust contact met ons op.

Het is al bijna een vaste routine geworden. Schoolvakantie, dus Ubuntu voetbalkamp. Maar zeg nou zelf; wat is er nou mooier dan de hele dag rennen, spelen, dollen en lachen met al je vrienden en vriendinnen op het voetbalveld? En dan leer je er ook nog wat van, dat vinden wij als ouders ook weer leuk. Coole tricks met de bal en sporten met plezier en respect! Deze zomervakantie weer....Yeah!!

Marije Bartels

Ouder

De afgelopen 3 dagen heeft mijn zoontje Mees meegedaan met jullie voetbalkamp. Ik heb zelf een jeugdtheaterschool en wij zijn veel pedagogisch bezig. Dat vind ik een super belangrijk iets in de omgang met kinderen. En precies dat zag ik terug in jullie kamp. Je merkt dat er pedagogisch over na is gedacht. Alles is positief, een goede opening van de dag, afsluiting van de dag. Handvatten als de RVV etcetera. Erg goed gedaan! Daarnaast alle leuke extra’s die er waren voor de kids maken het kamp echt helemaal af. €200,- vond ik in eerste instantie vrij veel geld voor 3 dagen, maar nu vind ik het een juiste prijs! Kortom; top kamp (al zijn we hier thuis voor Ajax ;-)) en ik zal jullie zeker aanbevelen!

Wouter Blijleven

Bram heeft genoten! Hij heeft al meerdere voetbalkampen meegedaan waaronder van de grootste speler in de markt, maar dit kamp stak er met kop en schouders bovenuit. Dank voor het gevarieerde programma, de goede lunch, en de professionele begeleiding. We hebben de foto’s bekeken en zagen alleen maar stralende gezichten, zeker voor herhaling vatbaar

Brenda Kragten

Ouder

Extra informatie

Datum

Leeftijd

Locatie

Periode

Plaats

Type event

© 2021 Ubuntu Sport -