SV Kampong Keepersschool in het Voorjaar 2021

Mei, juni en juli

€7,50 per training / jaar met 1 cyclus proefversie en 0,01 aanmeldkosten

De SV Kampong Keepersschool is voor alle keepers van 6 tot en met 13 jaar die extra gemotiveerd zijn om hun keepers-skills te verbeteren.
Locatie: SV Kampong, Sportpark van Maarschalkerweerd
Voor wie: Alle keepers van 6 t/m 14 jaar
Tijden: Klik hier

SV Kampong Keepersschool

De SV Kampong Keepersschool is voor alle keepers van 6 tot en met 13 jaar die extra gemotiveerd zijn om hun keepers-skills te verbeteren. Op vrijdagmiddag kan er een uur extra getraind worden onder begeleiding van uitstekende coaches die de keepers motiveren om het beste uit hen zelf te halen. De trainingen bestaan uit een inspirerend programma dat motiveert om te werken aan techniek, mentaliteit en teamspel op het gebied van keepen. Tijdens de SV Kampong Keepersschool leren keepers om beter te keepen, waardoor keepers ook nog eens meer plezier krijgen in het keepen.

  • Uitdagende trainingen voor het verbeteren van de keepers skills
  • Uitstekende coaches die motiveren het beste uit iedere keeper te halen
  • Train op vrijdag, houdt de nul op zaterdag!

Data en tijden

De trainingen zijn op het Kampong complex aan de Laan van Maarschalkerweerd in Utrecht en op de volgende vrijdagmiddagen:

De groep van kinderen van 10 t/m 13 is van 16:00 tot 17:00 uur. De groepen van kinderen van 6 t/m 9 trainen van 17:00 tot 18:00 uur. Let op! Dit is dus omgedraaid t.o.v. de Kampong Voetbalschool trainingen, zodat je eventueel aan beiden kan meedoen!

De 2de serie in het voorjaar van 2021 bestaat uit 9 trainingen op vrijdag.

Serie 2 voorjaar 2021:

  • Mei: 21, 28
  • Juni: 4, 11, 18, 25
  • Juli: 2, 9, 16

Lidmaatschap

Bij de SV Kampong Keepersschool wordt gewerkt met een doorlopend lidmaatschap. De betaling vindt plaat door middel van een automatische incasso aan het begin van een nieuwe serie trainingen. Bij het inschrijven wordt eenmalig € 0,01 van uw rekening afgeschreven om de automatische incasso voor de toekomstige series trainingen te valideren. Na inschrijving is uw kind lid van de SV Kampong Keepersschool en wordt er per serie trainingen een automatische incasso gedaan, totdat u het lidmaatschap opzegt. Het is niet mogelijk om voor losse trainingen in te schrijven of voor een losse serie.

Deelnemen midden in een serie

Het is geen probleem om uw kind aan te melden in het midden van een serie van de SV Kampong Keepersschool. Bij aanmelding wordt dan het aantal nog openstaande trainingen van die serie direct van uw rekening afgeschreven in combinatie met de € 0,01 om de automatische incasso voor de volgende series te valideren.

 

Afmelden

Afmelden doet u eenvoudig door een e-mail te sturen naar info@ubuntu-sport.com. Afmelden voor de volgende serie van de SV Kampong Keepersschool kan vanaf het moment van inschrijven tot 14 dagen voor aanvang van een nieuwe serie. Voor de start van een nieuwe serie wordt u tijdig geïnformeerd, zodat u op dat moment alsnog kunt beslissen om het lidmaatschap stop te zetten.

 

Joekiebal is veel meer dan alleen voetballen!

~|calendar-o~|font-awesome~|outline

Programma

De trainingen zijn opgebouwd uit verschillende blokken, waarin aandacht is voor motoriek, techniek en de toepassing van de techniek. De trainers zijn opgeleid door Ubuntu Sport om daarnaast ook coaching te geven om persoonlijke en sociale vaardigheden te ontwikkelen.

~|users~|font-awesome~|solid

Voor wie?

De SV Kampong Keepersschool is voor iedereen van 6 t/m 13 jaar oud. Je hoeft niet per se op voetbal te zitten. De indeling van de teams vindt plaats volgens de volgende leeftijdscategorieën: 6 t/m 9, 10 t/m 11 en 12 t/m 13 jaar.

~|user-circle~|font-awesome~|solid

Wie zijn de trainers?

De trainers zijn ervaren keeperstrainers en keepers uit de selectie van Kampong, die door Ubuntu Sport extra worden opgeleid om een positieve sfeer te creëren waarin kinderen zich vrij voelen.

~|percent~|font-awesome~|outline

Meerdere kinderen uit 1 gezin?

Als meerdere kinderen uit één gezin worden opgegeven geven wij korting van €10 voor elk extra kind. Dit kunt u aangeven bij het inschrijfformulier.

Corona maatregelen

In de meivakantie hebben wij meerdere sportkampen georganiseerd en tijdens deze sportkampen protocollen toegepast, in lijn met de richtlijnen van het RIVM en het NOC*NSF om de veiligheid van kinderen en staf te garanderen.

Zo hebben wij richtlijnen voor het brengen en halen van de kinderen, zien wij toe op het afstand houden van trainers en kinderen, houden wij de hygiëne goed in de gaten. In de film een impressie van onze maatregelen.

Als u nog aanvullende vragen heeft, neem gerust contact met ons op.