fbpx

Voetbal

SV Kampong Voetbalschool in het Voorjaar 2021

Lidmaatschap € 7,50 per training

Wordt ook lid van de SV Kampong Voetbalschool en kom extra trainen op vrijdagmiddag. De SV Kampong Voetbalschool is voor kinderen van 6 tot en met 13 jaar die extra gemotiveerd zijn om hun voetbal-skills te verbeteren. Op vrijdagmiddag kan er een uur extra getraind worden onder begeleiding van uitstekende coaches die de kinderen motiveren om het beste uit zichzelf te halen. De trainingen bestaan uit een inspirerend programma dat motiveert om te werken aan techniek, mentaliteit en teamspel. Tijdens de SV Kampong Voetbalschool leren kinderen om beter te voetballen, waardoor ze ook nog eens meer plezier krijgen in het voetballen.

  • Uitdagende trainingen voor het verbeteren van voetbal skills
  • Uitstekende coaches die ieder kind motiveren om het beste uit zich zelf te halen

Tijdens de Kampong Voetbalschool is het Kampong Voetbalschool-tenue verplicht, dit kan aangeschaft worden tijdens het lid worden. Als het Kampong Voetbalschool-tenue al in bezit is, dan hoeft de € 30,- extra niet voldaan te worden.

Eerste betaling: 5 januari 2022

Beschrijving

Tijden en data

De trainingen zijn op het Kampong complex aan de Laan van Maarschalkerweerd in Utrecht en zijn gedurende de twee voorjaarscyclussen op de volgende vrijdagmiddagen.

De groep van kinderen van 6 t/m 9 is van 16:00 tot 17:00 uur. De groepen van kinderen van 10 t/m 13 trainen van 17:00 tot 18:00 uur.

 

Serie 1 voorjaar 2021:

  • Januari: 29
  • Februari: 5, 19
  • Maart: 5, 12, 19, 26
  • April: 9, 16, 23 

Op 26 februari is er geen Voetbalschool i.v.m. de voorjaarsvakantie en SV Kampong Voetbaldagen op deze dag. Op 2 april is er ook geen Voetbalschool i.v.m. Goede Vrijdag.

 

Serie 2 in 2021:

  • Mei: 21, 28
  • Juni: 4, 11, 18, 25
  • Juli: 2, 9, 16

Op 30 april en 7 mei is er geen Voetbalschool i.v.m. vakantie. Op 14 mei is er ook geen Voetbalschool i.v.m. het lange Hemelvaartsweekend.

LIDMAATSCHAP

Bij de SV Kampong Voetbalschool wordt gewerkt met een doorlopend lidmaatschap. De betaling vindt plaat door middel van een automatische incasso aan het begin van een nieuwe serie van 10 trainingen. Bij het inschrijven wordt eenmalig € 0,01 van uw rekening afgeschreven om de automatische incasso voor de toekomstige series van 10 trainingen te valideren. Na inschrijving is uw kind lid van de SV Kampong Voetbalschool en wordt er per 10 trainingen een automatische incasso gedaan, totdat u het lidmaatschap opzegt. Het is niet mogelijk om voor losse trainingen in te schrijven of voor een losse serie.

LID WORDEN MIDDEN IN EEN SERIE

Het is geen probleem om uw kind aan te melden in het midden van een serie van de SV Kampong Voetbalschool. Bij aanmelding wordt dan het aantal nog openstaande trainingen van die serie direct van uw rekening afgeschreven in combinatie met de € 0,01 om de automatische incasso voor de volgende series van 10 te valideren.

AFMELDEN

Afmelden doet u eenvoudig door een e-mail te sturen naar info@ubuntu-sport.com. Afmelden voor de volgende serie van de SV Kampong Voetbalschool kan vanaf het moment van inschrijven tot 14 dagen voor aanvang van een nieuwe serie. Voor de start van een nieuwe serie wordt u tijdig geïnformeerd, zodat u op dat moment alsnog kunt beslissen om het lidmaatschap stop te zetten.

Praktische informatie

Wanneer en waar?

De trainingen voor de groep van kinderen van 6 t/m 9 is 16:00 – 17:00 uur. De groepen van kinderen van 10 t/m 13 trainen van 17:00 tot 18:00 uur.

Voor wie?

De SV Kampong Voetbalschool is voor iedereen van 6 t/m 13 jaar oud. Je hoeft niet per se op voetbal te zitten. De indeling van de teams vindt plaats volgens de volgende leeftijdscategorieën: 6 t/m 9, 10 t/m 11 en 12 t/m 13 jaar.

Wat is het programma?

De trainingen zijn opgebouwd uit verschillende blokken, waarin aandacht is voor motoriek, techniek en de toepassing van de techniek. De trainers zijn opgeleid door Ubuntu Sport om daarnaast ook coaching te geven om persoonlijke en sociale vaardigheden te ontwikkelen.

Inschrijven voor meerdere evenementen?

Het is mogelijk om een abonnement te nemen. Met een abonnement schrijf je je kind in voor meerdere evenementen in een seizoen en je krijgt daarmee flinke korting. Zie hiervoor de pagina abonnementen.

Wat krijg je?

Alle deelnemers krijgen een Kampong Voetbaldagen tenue. Mocht het Kampong Voetbaldagen tenue al in je bezit zijn, dan hoef je geen €30,- extra te betalen.

Wie zijn de trainers?

De trainers zijn ervaren jeugdtrainers van Kampong, die door Ubuntu Sport extra worden opgeleid om een positieve sfeer te creëren waarin kinderen zich vrij voelen.

Meerdere kinderen uit een gezin?

Als meerdere kinderen uit één gezin worden opgegeven geven wij korting van €10 voor elk extra kind. Dit kunt u aangeven bij het inschrijfformulier.

Nog vragen?

Als je nog vragen hebt staan wij zowel per chat als mail (info@ubuntu-sport.com) paraat. Je kan ook altijd even bellen met Rik Schrurs (06-13782719).

Corona Maatregelen

In de mei-, zomer-, herfst- en kerstvakantie in 2020 hebben wij meerdere sportkampen georganiseerd en tijdens deze sportkampen protocollen toegepast, in lijn met de richtlijnen van het RIVM en het NOC*NSF om de veiligheid van kinderen en staf te garanderen.

Zo hebben wij richtlijnen voor het brengen en halen van de kinderen, zien wij toe op het afstand houden van trainers en kinderen, houden wij de hygiëne goed in de gaten. In de film een impressie van onze maatregelen.

Als u nog aanvullende vragen heeft, neem gerust contact met ons op.

Het is al bijna een vaste routine geworden. Schoolvakantie, dus Ubuntu voetbalkamp. Maar zeg nou zelf; wat is er nou mooier dan de hele dag rennen, spelen, dollen en lachen met al je vrienden en vriendinnen op het voetbalveld? En dan leer je er ook nog wat van, dat vinden wij als ouders ook weer leuk. Coole tricks met de bal en sporten met plezier en respect! Deze zomervakantie weer....Yeah!!

Marije Bartels

Ouder

De afgelopen 3 dagen heeft mijn zoontje Mees meegedaan met jullie voetbalkamp. Ik heb zelf een jeugdtheaterschool en wij zijn veel pedagogisch bezig. Dat vind ik een super belangrijk iets in de omgang met kinderen. En precies dat zag ik terug in jullie kamp. Je merkt dat er pedagogisch over na is gedacht. Alles is positief, een goede opening van de dag, afsluiting van de dag. Handvatten als de RVV etcetera. Erg goed gedaan! Daarnaast alle leuke extra’s die er waren voor de kids maken het kamp echt helemaal af. €200,- vond ik in eerste instantie vrij veel geld voor 3 dagen, maar nu vind ik het een juiste prijs! Kortom; top kamp (al zijn we hier thuis voor Ajax ;-)) en ik zal jullie zeker aanbevelen!

Wouter Blijleven

Bram heeft genoten! Hij heeft al meerdere voetbalkampen meegedaan waaronder van de grootste speler in de markt, maar dit kamp stak er met kop en schouders bovenuit. Dank voor het gevarieerde programma, de goede lunch, en de professionele begeleiding. We hebben de foto’s bekeken en zagen alleen maar stralende gezichten, zeker voor herhaling vatbaar

Brenda Kragten

Ouder

Extra informatie

Datum

Leeftijd

Locatie

Periode

Plaats

Type event

© 2021 Ubuntu Sport -