fbpx

Voetbal

V.O.C. Voetbalschool in het voorjaar zondag

Lidmaatschap € 7,50 per training

Wordt ook lid van de V.O.C. Voetbalschool, start 7 maart!

De V.O.C. Voetbalschool is voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar. De V.O.C. Voetbalschool is op zondagochtend van 10:00 tot 11:00 voor kinderen van 6 tot en met 9 en van 11:00 tot 12:00 voor kinderen van 10 tot en met 14. De V.O.C. Voetbalschool is voor alle kinderen die extra gemotiveerd zijn om te werken aan de verbetering van hun skills. Op zondagochtend wordt er een uur extra getraind onder begeleiding van uitstekende coaches die de kinderen motiveren om het beste uit zichzelf te halen. De trainingen bestaan uit een inspirerend programma dat motiveert om te werken aan techniek, mentaliteit en teamspel. Tijdens de V.O.C. Voetbalschool leren kinderen om beter te voetballen, waardoor ze ook nog eens meer plezier krijgen in het voetballen.

  • Uitdagende trainingen voor het verbeteren van voetbal skills
  • Uitstekende coaches die ieder kind motiveren om het beste uit zich zelf te halen

Eerste betaling: 12 maart 2021

Beschrijving

Wie, waar en wanneer

Voor wie: Voor veldspelers van alle clubs, jongens én meiden van 6 t/m 14 jaar van alle niveaus, die extra gemotiveerd zijn om te werken aan de ontwikkeling van hun skills.

 

Waar: De trainingen zijn op het complex van V.O.C. Rotterdam aan de Hazelaarweg 7 in Rotterdam.

 

Wanneer:

Maart: 7, 14, 21, 28

April: 11, 18, 25 (4 april is er géén training vanwege Pasen)

Mei: 2, 9 en 16

Op 4 april is er géén V.O.C. Voetbalschool training vanwege Pasen

 

Tijden:

6 tot en met 9 jaar: 10:00 tot 11:00

10 tot en met 14 jaar: 11:00 tot 12:00

LIDMAATSCHAP

Bij de V.O.C. Voetbalschool wordt gewerkt met een doorlopend lidmaatschap. De betaling vindt plaat door middel van een automatische incasso aan het begin van een nieuwe serie van 10 trainingen. Bij het inschrijven wordt eenmalig € 0,01 van uw rekening afgeschreven om de automatische incasso voor de toekomstige series van 10 trainingen te valideren. Na inschrijving is uw kind lid van de V.O.C. Voetbalschool en wordt er per 10 trainingen een automatische incasso gedaan, totdat u het lidmaatschap opzegt. Het is niet mogelijk om voor losse trainingen in te schrijven of voor een losse serie.

LID WORDEN MIDDEN IN EEN SERIE

Het is geen probleem om uw kind aan te melden in het midden van een serie van de V.O.C. Voetbalschool. Bij aanmelding wordt dan het aantal nog openstaande trainingen van die serie direct van uw rekening afgeschreven in combinatie met de € 0,01 om de automatische incasso voor de volgende series van 10 te valideren.

AFMELDEN

Afmelden doet u eenvoudig door een e-mail te sturen naar info@ubuntu-sport.com. Afmelden voor de volgende serie van de V.O.C. Voetbalschool kan vanaf het moment van inschrijven tot 14 dagen voor aanvang van een nieuwe serie. Voor de start van een nieuwe serie wordt u tijdig geïnformeerd, zodat u op dat moment alsnog kunt beslissen om het lidmaatschap stop te zetten.

Praktische informatie

Wanneer en waar?

De V.O.C. Voetbalschool vindt plaats op het complex van V.O.C. aan de Hazelaarweg in Rotterdam. Op zondagochtend traint de groep van 6 t/m 9 jaar van 10:00 tot 11:00 en de groep van 10 t/m 14 jaar van 11:00 t/m 12:00.

Voor wie?

De V.O.C. Voetbalschool is voor iedereen van 6 t/m 14 jaar oud. Je hoeft niet per se op voetbal te zitten. De indeling van de teams vindt plaats volgens de volgende leeftijdscategorieën: 6 t/m 9 en 10 t/m 14

Wat is het programma?

De trainingen zijn opgebouwd uit verschillende blokken, waarin aandacht is voor motoriek, techniek en de toepassing van de techniek. De trainers zijn opgeleid door Ubuntu Sport om daarnaast ook coaching te geven om persoonlijke en sociale vaardigheden te ontwikkelen.

Wie zijn de trainers?

De trainers zijn ervaren jeugdtrainers van V.O.C., die door Ubuntu Sport extra worden opgeleid om een positieve sfeer te creëren waarin kinderen zich vrij voelen. De V.O.C. Voetbalschool training op zondagochtend wordt geleid door Kevin Kanu.

Nog vragen?

Als je nog vragen hebt kun je een e-mail sturen naar info@ubuntu-sport.com of contact opnemen via de chat.

Corona maatregelen

In de mei-, zomer-, herfst- en kerstvakantie in 2020 hebben wij meerdere sportkampen georganiseerd en tijdens deze sportkampen protocollen toegepast, in lijn met de richtlijnen van het RIVM en het NOC*NSF om de veiligheid van kinderen en staf te garanderen.

Zo hebben wij richtlijnen voor het brengen en halen van de kinderen, zien wij toe op het afstand houden van trainers en kinderen, houden wij de hygiëne goed in de gaten. In de film een impressie van onze maatregelen.

Als u nog aanvullende vragen heeft, neem gerust contact met ons op.

Het is al bijna een vaste routine geworden. Schoolvakantie, dus Ubuntu voetbalkamp. Maar zeg nou zelf; wat is er nou mooier dan de hele dag rennen, spelen, dollen en lachen met al je vrienden en vriendinnen op het voetbalveld? En dan leer je er ook nog wat van, dat vinden wij als ouders ook weer leuk. Coole tricks met de bal en sporten met plezier en respect! Deze zomervakantie weer....Yeah!!

Marije Bartels

Ouder

De afgelopen 3 dagen heeft mijn zoontje Mees meegedaan met jullie voetbalkamp. Ik heb zelf een jeugdtheaterschool en wij zijn veel pedagogisch bezig. Dat vind ik een super belangrijk iets in de omgang met kinderen. En precies dat zag ik terug in jullie kamp. Je merkt dat er pedagogisch over na is gedacht. Alles is positief, een goede opening van de dag, afsluiting van de dag. Handvatten als de RVV etcetera. Erg goed gedaan! Daarnaast alle leuke extra’s die er waren voor de kids maken het kamp echt helemaal af. €200,- vond ik in eerste instantie vrij veel geld voor 3 dagen, maar nu vind ik het een juiste prijs! Kortom; top kamp (al zijn we hier thuis voor Ajax ;-)) en ik zal jullie zeker aanbevelen!

Wouter Blijleven

Bram heeft genoten! Hij heeft al meerdere voetbalkampen meegedaan waaronder van de grootste speler in de markt, maar dit kamp stak er met kop en schouders bovenuit. Dank voor het gevarieerde programma, de goede lunch, en de professionele begeleiding. We hebben de foto’s bekeken en zagen alleen maar stralende gezichten, zeker voor herhaling vatbaar

Brenda Kragten

Ouder

Extra informatie

Datum

Leeftijd

Locatie

Periode

Plaats

Type event

© 2021 Ubuntu Sport -