fbpx

Voetbal

VDZ Voetbal + in Arnhem in het voorjaar 2021

75,00

Kom ook naar VDZ voetbal + op de zondagochtenden in het voorjaar van 2021.

Kom ook in het voorjaar van 2021 naar de VDZ Voetbal + trainingen op 10 zondagochtenden. Dé voetbalschool waar jij super enthousiast vandaan komt, omdat je niet alleen beter hebt leren voetballen, maar ook beter hebt leren samenspelen. Met een inspirerend programma dat jou motiveert om te werken aan jouw motoriek, techniek, mentaliteit en teamspel. Waardoor je nog meer plezier hebt in voetbal (en beter leert presteren).

Locatie: Het sportpark van VDZ, het Cranevelt 3, 6815 DK Arnhem

Beschrijving

Kom ook naar VDZ voetbal + op de zondagochtenden in het voorjaar van 2021.

Vanuit VDZ voetbal + bieden we op de zondagochtend extra trainingen aan. Tijdens deze extra trainingen gaan we samen met jou werken aan motoriek, techniek, mentaliteit en teamspel, ofwel we gaan je breed opleiden. Hierdoor leer je beter bewegen en uiteindelijk ben je in staat beter te worden als voetballer.

De trainingen worden gegeven door goede coaches uit de regio die door Ubuntu Sport zijn opgeleid in de Sport to Grow-aanpak. Deze trainers zorgen ervoor dat jij weet hoe belangrijk respect, vertrouwen en veiligheid is op het veld. Zodoende weet jij het maximale uit jezelf te halen.

De extra trainingen:

  • Nieuwe, gevarieerde en uitdagende trainingen;
  • Goede coaches uit de regio die jouw breder gaan opleiden;
  • Zij zorgen voor een relaxte en positieve sfeer waardoor jij je nog beter kan ontwikkelen;
  • Je ontvangt een mooi Ubuntu Sport tenue (zie de foto’s).

Wanneer en waar?

Op het sportpark van VDZ.

Februari: 28

Maart: 7, 14, 21, 28

April: 11, 18, 25 (4 april is er géén training vanwege Pasen)

Mei: 2, 9 (16 mei is gereserveerd als inhaaldatum bij een eventuele eerdere afgelasting)

Wat maakt de VDZ Voetbal + activiteiten zo leuk?

Wat is het programma?

De trainingen zijn opgebouwd uit verschillende blokken, waarin aandacht is voor motoriek, techniek en de toepassing van de techniek. De trainers zijn opgeleid door Ubuntu Sport om daarnaast ook coaching te geven om persoonlijke en sociale vaardigheden te ontwikkelen.

Meerdere kinderen uit 1 gezien?

Als meerdere kinderen uit één gezin worden opgegeven geven wij korting van €10 voor elk extra kind.

Wie zijn de trainers?

De trainers zijn ervaren jeugdtrainers van uit de regio, die door Ubuntu Sport extra worden opgeleid om een positieve sfeer te creëren waarin kinderen zich vrij voelen.

Wat krijg je?

Alle deelnemers krijgen een Ubuntu Sport tenue. Mocht het Ubuntu Sport tenue al in bezit zijn, dan hoef je geen €30,- extra te betalen.

Nog vragen?

Als je nog vragen hebt staan wij zowel per chat als mail (info@ubuntu-sport.com) paraat.

Corona Maatregelen

In de mei-, zomer-, herfst- en kerstvakantie in 2020 hebben wij meerdere sportkampen georganiseerd en tijdens deze sportkampen protocollen toegepast, in lijn met de richtlijnen van het RIVM en het NOC*NSF om de veiligheid van kinderen en staf te garanderen.

Zo hebben wij richtlijnen voor het brengen en halen van de kinderen, zien wij toe op het afstand houden van trainers en kinderen, houden wij de hygiëne goed in de gaten. In de film een impressie van onze maatregelen.

Als u nog aanvullende vragen heeft, neem gerust contact met ons op.

Ik heb mij verdiept in de Ubuntu Sport trainingsmethode en het heeft mij als trainer verrijkt. Ik vind resultaten boeken met het team super belangrijk en ontwikkeling van spelers en een goede sfeer zijn volgens mij cruciale factoren om dat te bereiken. Ubuntu Sport biedt mij op dit gebied heldere en praktische tips.

Wouter van den Berg methode

Wouter van den Berg

Hoofdtrainer FC Driebergen

Al sinds 10 jaar gebruiken Eric Teunisse en ik binnen ons bedrijf Move a-Head sport en beweging als middel om kinderen beter te laten leren en presteren op (basis)scholen. De kennis en opgedane ervaringen met deze vernieuwende lesmethoden hebben wij ingebracht in de ontwikkeling van de Ubuntu Sport methode. Als ex-sportcoaches en (top)sporters zijn we ervan overtuigd, dat als trainers de praktische tips in hun trainingen gebruiken, de kinderen met meer plezier en betere prestaties gaan sporten.

Move a-head eigenaar en oprichter Rob Vos methode

Rob Vos

Eigenaar en oprichter Move a-Head

Extra informatie

Datum

Leeftijd

Locatie

Periode

Plaats

Type event

© 2021 Ubuntu Sport -