fbpx

vv VRC

Ubuntu Sport bij VRC Veenendaal

Ubuntu Sport organiseert activiteiten bij VRC Veenendaal. Het doel is om leuke en kwalitatief goede activiteiten aan te bieden, aanvullend op het reguliere trainings- en wedstrijdaanbod.

Tijdens de clinics en evenementen staan plezier (een positieve sportomgeving) en ontwikkeling centraal: op sportief en fysiek vlak, maar juist ook op persoonlijke ontwikkeldoelen. Zo zal er in de coaching, afhankelijk van de leeftijdscategorie, aandacht gegeven worden aan vaardigheden als verantwoordelijkheid nemen, omgaan met conflictsituaties, weerbaarheid en als speler en als team doelen te stellen.

De Voetbaldagen bij VRC Veenendaal worden georganiseerd in samenwerking met Head of Coaches Bert van de Weerd, technische coordinator van de onderbouw van VRC Veenendaal.

Praktische info

Voor wie? Jongens en meiden van de tigers t/m 13 jaar oud. Lidmaatschap van VRC Veenendaal is niet verplicht.

Adres: Het complex van VRC Veenendaal is gelegen aan de Spitsbergenweg 52 in Veenendaal.

Head of Coaches:  Bert van de Weerd

VRC Voetbaldagen

Geen producten gevonden!

VRC Voetbalschool

Geen producten gevonden!

De VRC Voetbal Academie

Uitdagend Programma

De trainingen zijn uitdagend voor spelers van alle niveaus en zijn ontwikkeld om de spelers te motiveren te werken aan techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel.

Eten en Drinken

Tijdens de evenementen is al het eten, drinken en tussendoortjes inbegrepen.

Gaaf tenue

Alle deelnemers krijgen gaaf Ubuntu Sport voetbaltenue van Nike. Mocht deze al in bezit zijn, dan kan je in het aanmeldformulier kiezen voor €25 korting.

Sport to Grow aanpak

De clubtrainers worden tijdens en rond de evenementen on the job begeleid in coaching volgens onze Sport to Grow aanpak. De trainers zijn selectiespelers en jeugdtrainers van VRC Veenendaal.

Sfeer

In een relaxte en positieve sfeer worden de spelers gemotiveerd het beste uit zichzelf te halen.

Leeftijden

De Voetbaldagen zijn voor iedereen van Tigers tot 13 jaar oud.

Wat anderen zeggen

Bram heeft genoten! Hij heeft al meerdere voetbalkampen meegedaan waaronder van de grootste speler in de markt, maar dit kamp stak er met kop en schouders bovenuit. Dank voor het gevarieerde programma, de goede lunch, en de professionele begeleiding. We hebben de foto’s bekeken en zagen alleen maar stralende gezichten, zeker voor herhaling vatbaar!

Brenda Kragten

Ouder
© 2020 Ubuntu Sport -