fbpx

Vrienden van Ubuntu Sport

Jeugdtrainers spelen een belangrijke rol in het jeugdvoetbal. Zij kunnen een sfeer creëren waarin kinderen zich vrij en vrolijk voelen. Daarnaast kunnen zij de ontwikkeling van jeugdspelers stimuleren. Met positieve coaching, uitdagende trainingen en coaching gericht op sportieve én persoonlijke vaardigheden.

Met de Ubuntu Sport Voetbalkampen leiden onze hoofdtrainers de jeugdtrainers van de club ‘on the job’ op in coaching. Zij leren de kinderen het beste uit zichzelf en uit hun team te halen.

Onze hoofdtrainers worden door ons opgeleid in een 2-daagse cursus die wij starten als de ‘Ubuntu Sport Coach Academy’. De Academy stelt ons in staat meer hoofdcoaches op te leiden en zo nog meer te impact maken.

Als vriend van Ubuntu Sport krijg je een kortingsvoucher – t.w.v. het bedrag waarvoor je ons steunt – voor al onze activiteiten en krijg jij een origineel Ubuntu Sport armbandje waarmee je kan laten zien dat je ons steunt. Daarnaast nodigen wij je uit voor een informele borrel 29 november in Utrecht.

De giften van onze sponsoren en vrienden worden besteed aan de Coach Academy. Wil je ook een positief sportklimaat ondersteunen en vriend van Ubuntu Sport worden. 

Help jij ons mee?