fbpx

Voetbal

Summercamp Apeldoorn / 20-24 juli / 6-9 jaar

225,00 200,00

Datum: 20-24 juli 2020. De dagen starten om 09u en eindigen om circa 17u.

5 dagen genieten van een heerlijke voetbal vakantieweek. Ook is het mogelijk om naar het 3-daags Summercamp te gaan. Bekijk hier het 3-daagse Summercamp Apeldoorn van 20 – 22 juli 2020.

Voor wie: jongens én meiden van 6 t/m 9 jaar jaar, veldspelers én keepers.

Locatie: WSV, De Voorwaarts 450, Apeldoorn.

Covid-19: De veiligheid van de kinderen, trainers en organisatie staat natuurlijk voorop, dus het evenement zal alleen doorgang vinden als dit in lijn is met de aanbeveling van het RIVM, de regering en de KNVB. In de meivakantie hebben wij als organisatie en onze trainers ervaring met deze protocollen opgedaan.

Nu betalen: U kunt er ook voor kiezen om wel nu al bij de inschrijving te betalen. In dat geval profiteert u van de vroegboekkorting, die geldig is tot een maand voor de start van het voetbalkamp. Mocht het voetbalkamp door Covid-19 toch niet door kunnen gaan, dan krijgt u het volledige inschrijfbedrag teruggestort.

Categorieën: , ,

Beschrijving

Heb jij het ook zo gemist om lekker samen met je vrienden te voetballen? Kom dan nar het Ubuntu Sport voetbalkamp in Apeldoorn. Haal jouw voetbaluren in tijdens de zomervakantie en kom ook naar het állercoolste voetbalkamp van Nederland! Op een prachtig sportcomplex (van omni-sportvereniging WSV in Apeldoorn) leer je beter voetballen en gaan we andere toffe activiteiten doen.

Je gaat veel voetballen onder leiding van toptrainers en maakt kennis met andere sporten, die van jou uiteindelijk een betere voetballer maken!

We leren je niet alleen voetbal skills, maar ook leren we hoe je beter kan samenspelen, zodat je nog meer plezier krijgt in het spelletje en dus beter presteert! Dit doen we aan de hand van een inspirerend programma dat jou motiveert om te werken aan jouw techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel.

Het aantal plaatsen is beperkt dus het raadzaam om op tijd in te schrijven, natuurlijk onder voorbehoud met inachtneming van de RIVM richtlijnen.

Wat maakt Ubuntu Sport Summercamps zo leuk?

Coole trainers

Coole trainers die je motiveren het beste uit jezelf te halen, zodat je nog meer plezier krijgt in voetbal.

Uitdagende trainingen voor jouw skills

De trainingen zijn uitdagend voor spelers van alle niveaus en zijn ontwikkeld om de spelers te motiveren te werken aan techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel.

Relaxte en positieve sfeer

De Ubuntu Sport coaches zijn opgeleid om een relaxte en positieve sfeer te kunnen creëren waarin kinderen zich vrolijk voelen en goed kunnen ontwikkelen.

Nike tenue

Alle deelnemers krijgen een gaaf Ubuntu Sport tenue van Nike.

Verzorgde lunch, snacks en broodjes

De lunch, drankjes en tussendoortjes worden verzorgd door de cateraar van de accommodatie en zijn bij de prijs inbegrepen.

Je kunt kiezen tussen het 3-daagse of 5-daagse voetbalkamp. Klik op de link boven om te gaan naar de pagina van het Summercamp van 20-22 juli.

Dagvullend programma

Je gaat tussen het voetballen ook relaxen en andere sporten en activiteiten doen, waardoor je zult genieten van een heerlijke vakantieweek. Alle dagen starten om 09u en het programma eindigt om 17u. Tot 18u is de staf aanwezig om de kinderen die opgehaald worden te begeleiden.

Richtlijnen van het RIVM

Veiligheid van de kinderen en staf staat voorop, dus alle protocollen zijn inachtneming van de richtlijnen van het RIVM.

Bram heeft genoten! Hij heeft al meerdere voetbalkampen meegedaan waaronder van de grootste speler in de markt, maar dit kamp stak er met kop en schouders bovenuit. Dank voor het gevarieerde programma, de goede lunch, en de professionele begeleiding. We hebben de foto’s bekeken en zagen alleen maar stralende gezichten, zeker voor herhaling vatbaar!

Brenda Kragten

Ouder

Extra informatie

Datum

Leeftijd

Locatie

Periode

Plaats

Type event

© 2020 Ubuntu Sport -