fbpx

Voetbal

Summercamp Arnhem / 13-17 juli / 6 – 9 jaar

225,00

Datum: 13 – 17 juli 2020. De dagen starten om 09u en eindigen om circa 17u.

Ook is het mogelijk om naar het 5-daagse Summercamp te gaan, bekijk hier het 3-daagse Summercamp Arnhem van 13 tot 15 juli 2020.

Voor wie: jongens én meiden van 6 t/m 9 jaar, veldspelers én keepers.

Locatie: Sportpark de Bakenberg, Kemperbergerweg 11b, Arnhem

Covid-19: De veiligheid van de kinderen, trainers en organisatie staat natuurlijk voorop, dus het evenement zal alleen doorgang vinden als dit in lijn is met de aanbeveling van het RIVM, de regering en de KNVB. In de meivakantie hebben wij als organisatie en onze trainers ervaring met deze protocollen opgedaan.

Vroegboekkorting: U kunt er ook voor kiezen om wel nu al bij de inschrijving te betalen. In dat geval profiteert u van de vroegboekkorting, die geldig is tot een maand voor de start van het voetbalkamp.

Beschrijving

Heb je het ook zo gemist om lekker samen met je vrienden te voetballen? Haal jouw voetbaluren in tijdens de zomervakantie  en kom ook naar het állercoolste voetbalkamp van Nederland! Op het prachtige sportcomplex de Bakenberg (van voetbalvereniging SML Arnhem) leer je beter voetballen en gaan we andere toffe activiteiten doen.

Je gaat veel voetballen onder leiding van toptrainers en maakt kennis met andere sporten, die van jou uiteindelijk een betere voetballer maken!

We leren je niet alleen voetbal skills, maar ook leren we hoe je beter kan samenspelen, zodat je nog meer plezier krijgt in het spelletje en dus beter presteert! Dit doen we aan de hand van een inspirerend programma dat jou motiveert om te werken aan jouw techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel.

Het aantal plaatsen is beperkt dus het raadzaam om op tijd in te schrijven, natuurlijk onder voorbehoud met inachtneming van de RIVM richtlijnen.

Wat maakt Ubuntu Sport Summercamps zo leuk?

Coole trainers

Coole trainers die je motiveren het beste uit jezelf te halen, zodat je nog meer plezier krijgt in voetbal.

Uitdagende trainingen voor jouw skills

De trainingen zijn uitdagend voor spelers van alle niveaus en zijn ontwikkeld om de spelers te motiveren te werken aan techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel.

Relaxte en positieve sfeer

De Ubuntu Sport coaches zijn opgeleid om een relaxte en positieve sfeer te kunnen creëren waarin kinderen zich vrolijk voelen en goed kunnen ontwikkelen.

Nike tenue

Alle deelnemers krijgen een gaaf Ubuntu Sport tenue van Nike. Mocht deze al in bezit zijn, dan kan je in het aanmeldformulier kiezen voor €25 korting.

Verzorgde lunch, snacks en broodjes

De lunch, drankjes en tussendoortjes worden verzorgd door de cateraar van de accommodatie en zijn bij de prijs inbegrepen.

Voor kinderen jonger dan 10 jaar zijn er 3-daagse of 5-daagse voetbalkampen. Klik op de link boven om te gaan naar de pagina van het Summercamp van 13 tot 15 juli.

Dagvullend programma

Je gaat tussen het voetballen ook relaxen en andere sporten en activiteiten doen, waardoor je zult genieten van een heerlijke vakantieweek. Alle dagen starten om 09u en het programma eindigt om 16u. Tot 17u is de staf aanwezig om de kinderen die opgehaald worden te begeleiden.

Richtlijnen van het RIVM

Veiligheid van de kinderen en staf staat voorop, dus alle protocollen zijn inachtneming van de richtlijnen van het RIVM.

De afgelopen 3 dagen heeft mijn zoontje Mees meegedaan met jullie voetbalkamp. Ik heb zelf een jeugdtheaterschool en wij zijn veel pedagogisch bezig. Dat vind ik een super belangrijk iets in de omgang met kinderen. En precies dat zag ik terug in jullie kamp. Je merkt dat er pedagogisch over na is gedacht. Alles is positief, een goede opening van de dag, afsluiting van de dag. Handvatten als de RVV etcetera. Erg goed gedaan! Daarnaast alle leuke extra’s die er waren voor de kids maken het kamp echt helemaal af. €200,- vond ik in eerste instantie vrij veel geld voor 3 dagen, maar nu vind ik het een juiste prijs! Kortom; top kamp (al zijn we hier thuis voor Ajax ;-)) en ik zal jullie zeker aanbevelen!

Wouter Blijleven

Bram heeft genoten! Hij heeft al meerdere voetbalkampen meegedaan waaronder van de grootste speler in de markt, maar dit kamp stak er met kop en schouders bovenuit. Dank voor het gevarieerde programma, de goede lunch, en de professionele begeleiding. We hebben de foto’s bekeken en zagen alleen maar stralende gezichten, zeker voor herhaling vatbaar

Brenda Kragten

Ouder

Extra informatie

Datum

Leeftijd

Periode

Plaats

Type event

Locatie

© 2020 Ubuntu Sport -