fbpx

Voetbal

FC Utrecht Voetbalclinics

€29,- per training

Kom ook lekker trainen tijdens de zomervakantie! Je kan zelf kiezen in welk weekend je komt. 

Datum: Op 16 en 23 augustus.

Prijs: Per dag is de prijs €39, inclusief snacks, goodiebag en 2 wedstrijdkaartjes.

Voor wie: Voor veldspelers, jongens én meiden van 7 t/m 13 jaar.

Locatie: In verband met Covid-19 is Sportcomplex Zoudenbalch niet toegankelijk, maar wordt getraind aan de overkant van de Koningslaan. Op 2 en 9 augustus zijn de voetbalclinics op het veld van S.C. Rivierwijkers en 16 en 23 augustus bij Sportvereniging VSC. Het adres van beide complexen is Koningsweg 139, Utrecht.

Covid-19: De veiligheid van de kinderen, trainers en organisatie staat natuurlijk voorop, daarom worden de clinics georganiseerd in lijn met de richtlijnen van de KNVB. In de meivakantie hebben wij als organisatie en onze trainers ervaring met deze protocollen opgedaan.

Beschrijving

FC Utrecht Voetbalclinics

Heb jij het ook zo gemist om lekker samen met je vrienden te voetballen? Haal jouw voetbaluren in tijdens de zomervakantie en kom ook lekker trainen tijdens de zomerclinics! Je kan zelf kiezen in welke weekenden je komt.

Op de sportcomplexen van S.C. Rivierwijkers en Sportvereniging VSC leer je beter voetballen. We gaan trainen en een toernooi spelen, onder leiding van een trainer van de FC Utrecht Academie.

Je beleeft plezier en je krijgt de speelwijze van FC Utrecht mee: dynamisch, passie en strijd, volhardend, naar voren gericht, resultaatgericht. Onder leiding van FC Utrecht-jeugdtrainers word je gemotiveerd te werken aan techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel.

Het aantal plaatsen is beperkt dus het raadzaam om op tijd in te schrijven, natuurlijk onder voorbehoud met inachtneming van de RIVM richtlijnen.

Wat maakt FC Utrecht Clinics zo leuk?

FC Utrecht Trainers

De Voetbalkampen worden geleid door trainers van de jeugdafdeling van FC Utrecht, de FC Utrecht Academie. De trainers zijn jeugdtrainers van clubs uit de regio, die door FC Utrecht extra worden opgeleid.

Gezond tussendoortje

De spelers krijgen als tussendoortje in de ochtend een stukje fruit om energiek te blijven. De spelers nemen een voor hunzelf herkenbare bidon mee.

Kies zelf de dagen

De Clinics worden ieder weekend in de maand augustus georganiseerd. Je kan zelf kiezen voor welke dagen je je kind opgeeft.

Richtlijnen van het RIVM

Veiligheid van de kinderen en staf staat voorop, dus alle protocollen zijn in lijn met de richtlijnen van het RIVM.

Het is al bijna een vaste routine geworden. Schoolvakantie, dus Ubuntu voetbalkamp. Maar zeg nou zelf; wat is er nou mooier dan de hele dag rennen, spelen, dollen en lachen met al je vrienden en vriendinnen op het voetbalveld? En dan leer je er ook nog wat van, dat vinden wij als ouders ook weer leuk. Coole tricks met de bal en sporten met plezier en respect! Deze zomervakantie weer....Yeah!!

Marije Bartels

Ouder

De afgelopen 3 dagen heeft mijn zoontje Mees meegedaan met jullie voetbalkamp. Ik heb zelf een jeugdtheaterschool en wij zijn veel pedagogisch bezig. Dat vind ik een super belangrijk iets in de omgang met kinderen. En precies dat zag ik terug in jullie kamp. Je merkt dat er pedagogisch over na is gedacht. Alles is positief, een goede opening van de dag, afsluiting van de dag. Handvatten als de RVV etcetera. Erg goed gedaan! Daarnaast alle leuke extra’s die er waren voor de kids maken het kamp echt helemaal af. €200,- vond ik in eerste instantie vrij veel geld voor 3 dagen, maar nu vind ik het een juiste prijs! Kortom; top kamp (al zijn we hier thuis voor Ajax ;-)) en ik zal jullie zeker aanbevelen!

Wouter Blijleven

Bram heeft genoten! Hij heeft al meerdere voetbalkampen meegedaan waaronder van de grootste speler in de markt, maar dit kamp stak er met kop en schouders bovenuit. Dank voor het gevarieerde programma, de goede lunch, en de professionele begeleiding. We hebben de foto’s bekeken en zagen alleen maar stralende gezichten, zeker voor herhaling vatbaar

Brenda Kragten

Ouder

Extra informatie

Datum

Leeftijd

Locatie

Periode

Plaats

Type event

© 2020 Ubuntu Sport -