fbpx
Droom jij ervan om van je passie voor sport je baan te maken? Als Ubuntu Sport willen wij jou daarbij helpen. Wij zijn een platform voor sportprofessionals voor leuke en uitdagende banen in de sport, passend bij jouw ambities en wensen. Wij hebben sportjobs bij sportevenementen die wij zelf organiseren, maar ook bij onze partners, zoals sportverenigingen, scholen en bso. Als sportacademie vinden wij jouw ontwikkeling heel belangrijk. Wij werken met onze eigen Sport to Grow aanpak en zullen jou daarin opleiden. Dit doen wij met on the job begeleiding, maar ook met opleidingen van onze eigen Coach Academy. Wil jij je verder ontwikkelen in een maatschappelijke carrière naast de sport? Ook dat kan bij ons! Wij hebben meerdere vacatures op ons Ubuntu Sport kantoor. Benieuwd naar alle vacatures? Check deze pagina!

Check  hier de Vacatures voor sportprofessionals:

Combineer jouw sportjob met een baan op het ubuntu sport office:

Er zijn momenteel geen vacatures.

Of start jouw sportprofessional carriere met onze traineeship:

Wat wij jou te bieden hebben:

~|futbol-o~|font-awesome~|outline

Leuke en uitdagende sportjobs naar jouw ambitie en wensen

Ubuntu Sport heeft of zoekt leuke en uitdagende sportjobs bij jou in de omgeving. Op basis van jouw niveau, ambities en wensen gaan wij op zoek naar een passende job, bij bijvoorbeeld sportverenigingen, scholen en bso. Als je fulltime wilt werken, dan gaan wij voor jou aan de slag! Wil je parttime werken? Ook dat is mogelijk. Wij bieden werk voor sportprofessionals met vooropleidingen in  de sport, bijvoorbeeld ALO en Sport & Bewegen, maar ook voor sportprofessionals zonder dergelijke opleidingen.
~|arrows-alt~|font-awesome~|solid

Diverse werkzaamheden

Het werk dat wij bieden is divers. Je kan werken bij sportevenementen van Ubuntu Sport, bij sportverenigingen, bij bso en scholen. De sportevenementen die Ubuntu Sport organiseert zijn in samenwerking met meerdere voetbal- en hockeyverenigingen in Nederland. Dit doen wij ook voor betaaldvoetbalorganisaties, zoals FC Utrecht, Sparta Rotterdam en SC Heerenveen. Bij deze verenigingen organiseren wij evenementen als voetbal- en hockeykampen, maar ook ondersteunen wij de verenigingen met trainingscoordinatie, of het invullen van jobs als HO of jeugdtrainer. Wij hebben een eigen Coach Academy en geven met onze eigen docenten opleidingen bij verenigingen in heel Nederland. In het onderwijs en kinderopvang verzorgen wij sportclinics en sportlessen.

~|line-chart~|font-awesome~|solid

Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Wij werken aan jouw ontwikkeling en carrière, door een ambitieplan op te stellen en je te begeleiden in je ontwikkeling als sportprofessional, ook met onze Coach Academy opleidingen bij PASS Sports Coach Academy. Onze opleidingen worden hoog aangeschreven, onder andere door de KNVB en NOC-NSF. Ook is het mogelijke om je sportjob te combineren met een functie op kantoor, bijvoorbeeld in partnerships, marketing of office management.
N~|icon_check~|elegant-themes~|outline

Goede arbeidsvoorwaarden

Ubuntu Sport biedt een goed salaris. Een contract kan op basis van loondienst of als ZZP’er met een bovengemiddeld uurloon afhankelijk van ervaring en opleiding. Naast dit salaris krijg je vele extra’s. Je krijgt bijvoorbeeld de opleidingen aangeboden, maar ook leuke en inspirerende collega’s. Iedereen deelt een passie voor sport en sommigen zijn zelfs nog actief als topsporter, zoals hockeyinternational Thijs van Dam. Oh ja, en we organiseren ook geregeld leuke teamdagen!

Wij werken onder andere samen met: