fbpx

Voetbal

FC Utrecht Voetbalkamp Nieuwegein in de zomervakantie 2020 (27 en 28 augustus)

139,00

Beleef tijdens het FC Utrecht Voetbalkamp van 27 en 28 augustus hoe het is om te trainen als een echte FC Utrecht speler. Hét voetbalkamp waar jij super enthousiast vandaan komt, omdat je onder leiding van FC Utrecht trainers, niet alleen beter hebt leren voetballen, maar ook beter hebt leren samenspelen. Met een inspirerend programma van de FC Utrecht Academie dat jou motiveert om te werken aan techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel.

Categorieën: ,

Beschrijving

Beleef tijdens het FC Utrecht Voetbalkamp op 27 en 28 augustus hoe het is om te trainen als een echte FC Utrecht speler.

Hét voetbalkamp waar jij super enthousiast vandaan komt, omdat je onder leiding van FC Utrecht trainers, niet alleen beter hebt leren voetballen, maar ook beter hebt leren samenspelen. Met een inspirerend programma van de FC Utrecht Academie dat jou motiveert om te werken aan techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel.

Voor wie?

De FC Utrecht Voetbalkampen zijn voor iedereen van 7 tot en met 13 jaar oud. De indeling van de teams vindt plaats op basis van leeftijd.

Wie zijn de trainers?

De Voetbalkampen worden geleid door trainers van de jeugdafdeling van FC Utrecht, de FC Utrecht Academie. De trainers zijn jeugdtrainers van clubs uit de regio, die door FC Utrecht extra worden opgeleid.

Wat is het programma?

Het programma is een mooie mix van trainingen, wedstrijdvormen en inspirerende en leuke activiteiten. Een dagprogramma ziet er op hoofdlijnen als volgt uit:

9:00 uur                  Ontvangst

9:15 uur                  Welkomstwoordje en warming-up

9:30 uur                  Trainingsprogramma met fruit- en drinkpauze

12:00 uur                Lunch

13:00 uur                Training

14:30 uur                Toernooi

16:00 uur                Ophalen door de ouders

Wanneer en waar is het?

Het FC Utrecht Voetbalkamp wordt gegeven van 27 en 28 augustus bij sv Geinoord, Sportpark Parkhout, Parkhout 1 te Nieuwegein.

Wat krijg je?

Het Nike FC Utrecht trainingstenue, lunch, drankjes en tussendoortjes zijn bij de prijs inbegrepen. Mocht het tenue al in bezit zijn, dan kan je in het aanmeldformulier kiezen voor €25 korting.

Daarnaast krijg je een FC Utrecht Goodiebag met o.a. 2 kaartjes voor een thuiswedstrijd van FC Utrecht!

Meerdere kinderen uit één gezin?

Als meerdere kinderen uit één gezin worden opgegeven geven wij korting van €10 voor elk extra kind!

Extra informatie

Periode

Sport

Plaats

Leeftijd

Locatie

© 2020 Ubuntu Sport -