fbpx

Kinderfeestjes

Sportieve kinderfeestjes

Sport is een feest en daarom biedt Ubuntu Sport ook sportieve kinderfeestjes aan! De feestjes vinden plaats onder de deskundige begeleiding van onze enthousiaste coaches.  We bieden verschillende thema’s aan: voetbal, hockey, multi-sport of sport & spel. Het programma stemmen we af op de leeftijd en wens van de jarige. Locatie en materiaal regelen wij, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken!

Ubuntu Sport sportieve kinderfeestjes zijn voor feestvarkens van 5 t/m 12 jaar.

De sportieve kinderfeestjes kunnen gehouden worden voor 5 tot 15 deelnemers. Bij meer deelnemers gelden er andere prijzen.

De kosten voor een sportief kinderfeestje bedragen € 150,- voor anderhalf uur, voor ieder uur extra betaald u € 50,-. De kosten zijn exclusief eventuele accommodatie huur en of eventuele materiaal huur.

Stuur een mail naar info@ubuntu-sport.com met de gewenste datum, het gewenste tijdstip, de gewenste locatie, het thema en het aantal kinderen waar het omgaat en dan neemt Ubuntu Sport contact met u op om verdere details te bespreken.

Voetbal

Sport & spel

Andere thema's

Waarom zijn de Ubuntu Sportieve kinderfeestjes zo leuk?

Toffe coaches

Ontmoet Rik, Daan, Tim, Lody of één van onze andere cooaches op jouw feestje.

Plezier

Super veel lol maken we op jouw sportfeestje!

Breed aanbod aan sporten

Wat wil jij doen op jouw feestje? Misschien Sport&Spel, Voetbal, Tennis, Handbal, Frisbee, Badminton, Cricket, Rugby of Dans?

Programma op maat

In overleg is het mogelijk om samen af te stemmen wat we op jouw feestje gaan doen.

Flexibel

We kunnen samen een locatie uitzoeken, bijvoorbeeld op een voetbalveld of bij minder weer in een gymzaal.

Cadeau

Het feestvarken krijgt van ons een sportief Ubuntu Sport-cadeau!

Ik heb mij verdiept in de Ubuntu Sport trainingsmethode en het heeft mij als trainer verrijkt. Ik vind resultaten boeken met het team super belangrijk en ontwikkeling van spelers en een goede sfeer zijn volgens mij cruciale factoren om dat te bereiken. Ubuntu Sport biedt mij op dit gebied heldere en praktische tips.

Wouter van den Berg methode

Wouter van den Berg

Hoofdtrainer FC Driebergen

Al sinds 10 jaar gebruiken Eric Teunisse en ik binnen ons bedrijf Move a-Head sport en beweging als middel om kinderen beter te laten leren en presteren op (basis)scholen. De kennis en opgedane ervaringen met deze vernieuwende lesmethoden hebben wij ingebracht in de ontwikkeling van de Ubuntu Sport methode. Als ex-sportcoaches en (top)sporters zijn we ervan overtuigd, dat als trainers de praktische tips in hun trainingen gebruiken, de kinderen met meer plezier en betere prestaties gaan sporten.

Move a-head eigenaar en oprichter Rob Vos methode

Rob Vos

Eigenaar en oprichter Move a-Head
© 2021 Ubuntu Sport -