fbpx

Panna Knock Out akkademy

Ontwikkel jezelf als straatvoetballer

Panna knock out

Panna Knock Out is wereldwijd het platform op het gebied van panna- en straatvoetbal en wordt gerund voor en door straatvoetballers.

Onze missie? Straat- en pannavoetbal met iedereen delen en ervoor zorgen dat jongeren meer plezier gaan hebben op straat met straatvoetbal. Wij brengen de lifestyle van een streetballer over en zorgen met onze platform en events voor verbinding binnen de straatvoetbal community over de hele wereld.

Panna is een Surinaams woord voor iemand door de benen spelen. Het doel van het spel is je tegenstander verslaan door meer doelpunten te maken of door een PANNA te geven! Panna is echter meer dan een spel, het is een hype, een lifestyle. Panna brengt mensen bij elkaar, verbroedert en verbetert de persoonlijke ontwikkeling en straatvoetbal skills!

Panna knock out akkademy

Wij geloven in de kracht van panna om jongeren te verbinden, bewegen, te ontwikkelen en te vermaken. Daarom bieden wij met de Panna Knock Out Akkademy Camps en Clinics aan waarbij jongeren onder leiding van professionals uit de scene zichzelf op zowel persoonlijk als sportief vlak kunnen ontwikkelen.

Bij de Panna Knock Out Camps leef je 3 dagen lang het leven van een echte straatvoetballer. Onder leiding van een professioneel team ga je aan de hand van de 11 kernwaarden van Panna Knock Out werken aan zowel je sportieve als sociale- en cognitieve vaardigheden.

Tijdens de Panna Knock Out Clinics leef je een dag als straatvoetballer! Leer de kneepjes van het vak van profs en ontwikkel jezelf op sportief en sociaal vlak. Ontmoet je helden!

ALLE PANNA KNOCK OUT CAMPS EN CLINICS

Geen Panna Knock Out evenementen gepland!