fbpx

Teambuilding activiteiten

Ontwikkel je team door de kracht van sport

Ubuntu Teambuilding voor bedrijven

De basis van Ubuntu Sport is dat mensen van sport veel meer kunnen leren dan alleen beter leren sporten. Dit geldt voor kinderen maar zeker ook voor volwassenen. Tijdens een sportieve activiteit in teamverband worden persoonlijke en sociale vaardigheden ontwikkeld. Respectvol met elkaar omgaan, verantwoordelijkheid nemen en samenwerken zijn belangrijke elementen van de Sport to Grow aanpak van Ubuntu Sport. Elementen die belangrijk zijn in ieder team, zowel op het veld als op de werkvloer. Ubuntu Sport is een expert in coaching, leiderschap en samenwerken, daarnaast is Ubuntu Sport een expert in het ontwikkelen en geven van trainingen met de eigen PASS Sports Coach Academy. Ubuntu Sport is een professionele organisatie in het organiseren van (sport) evenementen met een inspirerend netwerk van sporters en sportprofessionals (o.a. maar niet uitsluitend onze ambassadeurs), die ook acte de présence kunnen komen geven tijdens uw teambuilding sessie.

Ubuntu Teambuilding activiteiten van teambuilding dag en teambuilding bedrijfssportdag tot teambuilding clinic

Teamontwikkeling

Sportdag

Sportclinic

Teamontwikkeling

Geheel op maat maakt Ubuntu een programma met u op basis van wat uw doelstelling van de teamontwikkelingsdag is. De geformuleerde doelstellingen/teamafspraken in een teamsessie over de strategie, het project of de samenwerking onder leiding van een facilitator laten we terugkomen tijdens de sportieve activiteit onder leiding van een sportcoach en eventueel tijdens een een inspiratiesessie van een topsporter of topcoach. Lees verder.

Sportdag

Tijdens een Ubuntu Teambuilding Sportdag voor uw bedrijf of afdeling ligt de nadruk op de onderlinge samenwerking binnen het team. Het bouwen van persoonlijke relaties en de zachte kant van samenwerken, zoals feedback geven, elkaar aanspreken, conflicten uitwerken, verwachtingen over elkaar afstemmen, ieders inzet en bijdrage evalueren. Net als in een sportteam elkaars sterke punten leren erkennen en daar optimaal gebruik van maken. Lees verder.

Sportclinic

Een Ubuntu Teambuilding Sportclinic kan eenmalig gegeven worden, maar kan ook een terugkerend fenomeen binnen uw bedrijf worden. Waarbij de medewerkers elkaar buiten de werkvloer van een andere kant en beter leren kennen. Terwijl de medewerkers gezond bewegen werken ze samen. Een team dat het beste gebruik maakt van de kracht van ieder individu en het beste de gemaakte afspraken na komt, is een winnend team. Lees verder.

Waarom Ubuntu Teambuiling activiteiten?

~|handshake-o~|font-awesome~|outline

Samenwerken

Teambuilding heeft een positieve invloed op samenwerking en prestaties. Sport is de ultieme manier om een team ook buiten het veld beter te laten samenwerken en hiermee de prestaties te verhogen. Ubuntu Sport is de specialist in teambuilding door sport.

~|line-chart~|font-awesome~|solid

Effectief

Teambuilding activiteiten met bewegen worden leuker gevonden en zijn effectiever. Door effectieve teambuilding van Ubuntu Teambuilding wordt een team effectiever en dit komt de bedrijfsresultaten ten goede.

~|child~|font-awesome~|solid

Gezond

Vitalere medewerkers verzuimen minder en zijn productiever. Ubuntu Teambuilding activiteiten laten alle teamleden gezond bewegen en mee doen.   

~|users~|font-awesome~|solid

Persoonlijke ontwikkeling

Van sport kun je zo veel meer leren dan alleen beter leren sporten. Ubuntu Teambuilding activiteiten helpen middels teamsport een breed pallet aan “life skills” ontwikkelen bij het team.

Vul onderstaande contactformulier in voor meer inforamtie over een Ubuntu Teambuilding actitviteit

Partners