fbpx

Voetbal

FC Utrecht Voetbalkamp in de zomervakantie 2020 (23 en 24 juli)

159,00

Beleef tijdens het FC Utrecht Voetbalkamp op 23 en 24 juli hoe het is om te trainen bij de FC Utrecht Academie. Hét voetbalkamp waar jij super enthousiast vandaan komt, omdat je onder leiding van FC Utrecht trainers, niet alleen beter hebt leren voetballen, maar ook beter hebt leren samenspelen. Met een inspirerend programma van de FC Utrecht Academie dat jou motiveert om te werken aan techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel.

Categorieën: , ,

Beschrijving

Beleef tijdens het FC Utrecht Voetbalkamp op 23 en 24 juli hoe het is om te trainen bij de FC Utrecht Academie.

Hét voetbalkamp waar jij super enthousiast vandaan komt, omdat je onder leiding van FC Utrecht trainers, niet alleen beter hebt leren voetballen, maar ook beter hebt leren samenspelen. Met een inspirerend programma van de FC Utrecht Academie dat jou motiveert om te werken aan techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel.

Voor wie?

De FC Utrecht Voetbalkampen zijn voor iedereen van 7 tot 13 jaar oud. De indeling van de teams vindt plaats op basis van leeftijd.

Wie zijn de trainers?

De Voetbalkampen worden geleid door trainers van de jeugdafdeling van FC Utrecht, de FC Utrecht Academie. De trainers zijn jeugdtrainers van clubs uit de regio, die door FC Utrecht extra worden opgeleid.

Wat is het programma?

Het programma is een mooie mix van trainingen, wedstrijdvormen en inspirerend en leuke activiteiten. Een dagprogramma ziet er op hoofdlijnen als volgt uit:

9:00 uur                  Ontvangst in het clubhuis op Sportcomplex Zoudenbalch

9:15 uur                  Welkomstwoordje en warming-up

09:30 uur                Trainingsprogramma met fruit- en drinkpauze

12:00 uur                Lunch

13:00 uur                Training

14:30 uur                Toernooi

16:00 uur                Ophalen door de ouders

Wanneer en waar is het?

De FC Utrecht Voetbalkampen worden gegeven op het sportcomplex ‘Zoudenbalch’ gelegen aan de Koningsweg 320 te Utrecht. Dit is de trainingsaccommodatie van FC Utrecht achter stadion ‘Galgenwaard’. Tip: voor navigatie is het beter om het adres  Laan van Maarschalkerweerd te gebruiken. Vervolgens op de kruising naar de Koningsweg (ingang om de hoek).

Wat krijg je?

Het Nike FC Utrecht trainingstenue (t.w.v. €65), lunch, drankjes en tussendoortjes zijn bij de prijs inbegrepen. Mocht het tenue al in bezit zijn, dan kan je in het aanmeldformulier kiezen voor €25 korting.

Daarnaast krijg je 2 kaartjes voor een thuiswedstrijd van FC Utrecht!

 

Extra informatie

Periode

Sport

Type event

Datum

Plaats

Leeftijd

Locatie

© 2020 Ubuntu Sport -