fbpx

Voetbal

toon de blokken hulp

Plaats

Club

Leeftijd

Periode

Soort evenement

Resultaat 1–12 van de 23 resultaten wordt getoond

 • FC Utrecht Voetbalclinics

  Kom ook lekker trainen tijdens de zomervakantie! Je kan zelf kiezen in welk weekend je komt.  Datum: Op 16 en 23 augustus. Prijs: Per dag is de prijs €39, inclusief snacks, goodiebag en 2 wedstrijdkaartjes. Voor wie: Voor veldspelers, jongens én meiden van 7 t/m 13 jaar. Locatie: In verband met Covid-19 is Sportcomplex Zoudenbalch niet toegankelijk, maar wordt getraind aan de overkant van de Koningslaan. Op 2 en 9 augustus zijn de voetbalclinics op het veld van S.C. Rivierwijkers en 16 en 23 augustus bij Sportvereniging VSC. Het adres van beide complexen is Koningsweg 139, Utrecht. Covid-19: De veiligheid van de kinderen, trainers en organisatie staat natuurlijk voorop, daarom worden de clinics georganiseerd in lijn met de richtlijnen van de KNVB. In de meivakantie hebben wij als organisatie en onze trainers ervaring met deze protocollen opgedaan.
  Leeftijd
  7 t/m 13 jaar
  Locatie
  FC Utrecht
  Periode
  Zomervakantie
  Type event
  Voetbal Clinic
  €39,- per dag
  Bekijken
 • FC Utrecht KeepersClinic

  Kom ook lekker trainen tijdens de zomervakantie! Datum: 30 augustus. De dag start om 09u en eindigt om 12u. Je bepaalt zelf voor welke dagen je je kind wilt inschrijven. Hieronder geef je dit aan. Prijs: Per dag is de prijs €39, inclusief snacks. Voor wie: alle keepers van 7 t/m 13 jaar. Locatie: Sportvereniging VSC, Koningsweg 139, Utrecht. Covid-19: De veiligheid van de kinderen, trainers en organisatie staat natuurlijk voorop, daarom worden de clinics georganiseerd in lijn met de richtlijnen van de KNVB. In de meivakantie hebben wij als organisatie en onze trainers ervaring met deze protocollen opgedaan.
  Leeftijd
  7 t/m 13 jaar
  Locatie
  FC Utrecht
  Periode
  Zomervakantie
  Type event
  Voetbal Clinic
  39,00
  Bekijken
 • SV Kampong (10 - 13 augustus)

  Kom ook lekker trainen tijdens de zomervakantie! Je kan zelf kiezen op welke doordeweekse dagen je komt. Datum: 10 - 13 augustus. De dagen starten om 09u en eindigen om 15u. Je bepaalt zelf voor welke dagen je je kind wilt inschrijven. Hieronder geef je dit aan. Prijs: Per dag is de prijs €39, inclusief de verzorgde lunch, fruit, snacks en drankjes. Voor wie: jongens én meiden van 6 t/m 13 jaar, veldspelers én keepers. Locatie: S.V. Kampong in Utrecht. Covid-19: De veiligheid van de kinderen, trainers en organisatie staat natuurlijk voorop, daarom worden de clinics georganiseerd in lijn met de richtlijnen van de KNVB. In de meivakantie hebben wij als organisatie en onze trainers ervaring met deze protocollen opgedaan.
  Leeftijd
  6 t/m 13 jaar
  Locatie
  SV Kampong
  Periode
  Zomervakantie
  Type event
  Voetbal Clinic
  €39,- per dag
  Bekijken
 • Panna K.O. Clinic Amsterdam 14 augustus 2020

  Kom naar de Panna K.O. Clinic in Groningen met Nasser! Datum: woensdag 19 augustus. De clinic start om 13u en eindigt om 16u. Prijs: €39,95 Voor wie: Jongens én meiden van 8 t/m 14 jaar. Locatie: DWS Footy Veldjes. Sportpark Spieringhorn 1, 1043 AA Amsterdam Inbegrepen: Naast training van professionals en een demonstratie van een panna legende krijg je ook een hapje en drankje tussendoor. Covid-19: De veiligheid van de kinderen, trainers en organisatie staat natuurlijk voorop, daarom worden de clinics georganiseerd in lijn met de richtlijnen van de KNHB en NOC*NSF. In de meivakantie hebben wij als organisatie en onze trainers ervaring met deze protocollen opgedaan.
  Leeftijd
  8 t/m 14 jaar
  Periode
  Zomervakantie
  Type event
  Panna K.O. Akkademy
  39,95
  Bekijken
 • Panna K.O. Clinic Eindhoven 17 augustus 2020

  Kom naar de Panna K.O. Clinic in Groningen met Nasser! Datum: maandag 17 augustus. De clinic start om 13u en eindigt om 16u. Prijs: €39,95 Voor wie: Jongens én meiden van 8 t/m 14 jaar. Locatie: Area 51. Klokgebouw 51, 5617 AB Eindhoven Inbegrepen: Naast training van professionals en een demonstratie van een panna legende krijg je ook een hapje en drankje tussendoor. Covid-19: De veiligheid van de kinderen, trainers en organisatie staat natuurlijk voorop, daarom worden de clinics georganiseerd in lijn met de richtlijnen van de KNHB en NOC*NSF. In de meivakantie hebben wij als organisatie en onze trainers ervaring met deze protocollen opgedaan.
  Leeftijd
  8 t/m 14 jaar
  Periode
  Zomervakantie
  Type event
  Panna K.O. Akkademy
  39,95
  Bekijken
 • Summer Clinics Roosendaal / 17 - 21 augustus / 6 - 9 jaar

  Kom ook lekker trainen tijdens de zomervakantie! Je kan zelf kiezen op welke doordeweekse dagen je komt. Datum: 17 – 21 augustus. De dagen starten om 09u en eindigen om 15u. Je bepaalt zelf voor welke dagen je je kind wilt inschrijven. Hieronder geef je dit aan.   Prijs: Per dag is de prijs €39, inclusief de verzorgde lunch, fruit, snacks en drankjes. Voor wie: jongens én meiden van 6 t/m 9 jaar, veldspelers én keepers. Locatie: Aleco Sport Vision in Roosendaal Covid-19: De veiligheid van de kinderen, trainers en organisatie staat natuurlijk voorop, daarom worden de clinics georganiseerd in lijn met de richtlijnen van de KNVB. In de meivakantie hebben wij als organisatie en onze trainers ervaring met deze protocollen opgedaan.
  Leeftijd
  6 t/m 9 jaar
  Locatie
  Aleco Sport Visions
  Periode
  Zomervakantie
  Type event
  Summercamp
  €39,- per dag
  Bekijken
 • SV Kampong (17 - 20 augustus)

  Kom ook lekker trainen tijdens de zomervakantie! Je kan zelf kiezen op welke doordeweekse dagen je komt. Datum: 17 - 20 augustus. De dagen starten om 09u en eindigen om 15u. Je bepaalt zelf voor welke dagen je je kind wilt inschrijven. Hieronder geef je dit aan. Prijs: Per dag is de prijs €39, inclusief de verzorgde lunch, fruit, snacks en drankjes. Voor wie: jongens én meiden van 6 t/m 13 jaar, veldspelers én keepers. Locatie: S.V. Kampong in Utrecht. Covid-19: De veiligheid van de kinderen, trainers en organisatie staat natuurlijk voorop, daarom worden de clinics georganiseerd in lijn met de richtlijnen van de KNVB. In de meivakantie hebben wij als organisatie en onze trainers ervaring met deze protocollen opgedaan.
  Leeftijd
  6 t/m 13 jaar
  Locatie
  SV Kampong
  Periode
  Zomervakantie
  Type event
  Voetbal Clinic
  €39,- per dag
  Bekijken
 • Summer Clinics Roosendaal / 17 - 21 augustus / 10 - 14 jaar

  Kom ook lekker trainen tijdens de zomervakantie! Je kan zelf kiezen op welke doordeweekse dagen je komt. Datum: 17 – 21 augustus. De dagen starten om 09u en eindigen om 15u. Je bepaalt zelf voor welke dagen je je kind wilt inschrijven. Hieronder geef je dit aan.   Prijs: Per dag is de prijs €39, inclusief de verzorgde lunch, fruit, snacks en drankjes. Voor wie: jongens én meiden van 10 t/m 14 jaar, veldspelers én keepers. Locatie: Aleco Sport Vision in Roosendaal Covid-19: De veiligheid van de kinderen, trainers en organisatie staat natuurlijk voorop, daarom worden de clinics georganiseerd in lijn met de richtlijnen van de KNVB. In de meivakantie hebben wij als organisatie en onze trainers ervaring met deze protocollen opgedaan.
  Leeftijd
  10 t/m 14 jaar
  Locatie
  Aleco Sport Visions
  Periode
  Zomervakantie
  Type event
  Summercamp
  €39,- per dag
  Bekijken
 • Summercamp Nijmegen / 19-21 augustus / 6 - 9 jaar

  Datum: 19 - 21 augustus 2020. De dagen starten om 09u en eindigen om circa 17u. Voor wie: jongens én meiden van 6 t/m 9 jaar, veldspelers én keepers. Locatie: Sportpark de Kluis, Kluissestraat 2, Malden. Covid-19: De veiligheid van de kinderen, trainers en organisatie staat natuurlijk voorop, dus het evenement zal alleen doorgang vinden als dit in lijn is met de aanbeveling van het RIVM, de regering en de KNVB. In de meivakantie hebben wij als organisatie en onze trainers ervaring met deze protocollen opgedaan. Vroegboekkorting: U kunt er ook voor kiezen om wel nu al bij de inschrijving te betalen. In dat geval profiteert u van de vroegboekkorting, die geldig is tot een maand voor de start van het voetbalkamp.
  Leeftijd
  6 t/m 9 jaar
  Locatie
  Union
  Periode
  Zomervakantie
  Type event
  Summercamp
  150,00
  Bekijken
 • Summercamp Nijmegen / 19-21 augustus / 10 - 14 jaar

  Datum: 19 - 21 augustus 2020. De dagen starten om 09u en eindigen om circa 17u. Voor wie: jongens én meiden van 10 t/m 14 jaar, veldspelers én keepers. Locatie: Sportpark de Kluis, Kluissestraat 2, Malden. Covid-19: De veiligheid van de kinderen, trainers en organisatie staat natuurlijk voorop, dus het evenement zal alleen doorgang vinden als dit in lijn is met de aanbeveling van het RIVM, de regering en de KNVB. In de meivakantie hebben wij als organisatie en onze trainers ervaring met deze protocollen opgedaan. Vroegboekkorting: U kunt er ook voor kiezen om wel nu al bij de inschrijving te betalen. In dat geval profiteert u van de vroegboekkorting, die geldig is tot een maand voor de start van het voetbalkamp.
  Leeftijd
  10 t/m 14 jaar
  Locatie
  Union
  Periode
  Zomervakantie
  Type event
  Summercamp
  150,00
  Bekijken
 • Panna K.O. Clinic Groningen 19 augustus 2020

  Kom naar de Panna K.O. Clinic in Groningen met Nasser! Datum: woensdag 19 augustus. De clinic start om 13u en eindigt om 16u. Prijs: €39,95 Voor wie: Jongens én meiden van 8 t/m 14 jaar. Locatie: Sportcentrum Europapark. Helperpark 306, 9723 ZA Groningen Inbegrepen: Naast training van professionals en een demonstratie van een panna legende krijg je ook een hapje en drankje tussendoor. Covid-19: De veiligheid van de kinderen, trainers en organisatie staat natuurlijk voorop, daarom worden de clinics georganiseerd in lijn met de richtlijnen van de KNHB en NOC*NSF. In de meivakantie hebben wij als organisatie en onze trainers ervaring met deze protocollen opgedaan.
  Leeftijd
  6 t/m 13 jaar
  Periode
  Zomervakantie
  Type event
  Panna K.O. Akkademy
  39,95
  Bekijken
 • Panna K.O. Clinic Tilburg 21 augustus 2020

  Kom naar de Panna K.O. Clinic in Groningen met Nasser! Datum: vrijdag 21 augustus. De clinic start om 13u en eindigt om 16u. Prijs: €39,95 Voor wie: Jongens én meiden van 8 t/m 14 jaar. Locatie: Cruyff Court Stadspark, 5038 Tilburg Inbegrepen: Naast training van professionals en een demonstratie van een panna legende krijg je ook een hapje en drankje tussendoor. Covid-19: De veiligheid van de kinderen, trainers en organisatie staat natuurlijk voorop, daarom worden de clinics georganiseerd in lijn met de richtlijnen van de KNHB en NOC*NSF. In de meivakantie hebben wij als organisatie en onze trainers ervaring met deze protocollen opgedaan.
  Leeftijd
  8 t/m 14 jaar
  Periode
  Zomervakantie
  Type event
  Panna K.O. Akkademy
  39,95
  Bekijken
© 2020 Ubuntu Sport -