fbpx

Voetbal

toon de blokken hulp

Plaats

Club

Leeftijd

Periode

Soort evenement

Resultaat 1–12 van de 45 resultaten wordt getoond

 • AANBIEDING

  AFC Quick 1890 Voetbaldagen in de Zomervakantie (25 - 27 augustus)

  Kom ook naar de leukste voetbaldagen van de regio Amersfoort! Datum: 25, 26 en 27 augustus Voor wie: alle kinderen van 6 t/m 13 jaar Locatie: De voetbaldagen vinden plaats op het sportcomplex van AFC Quick 1890 aan de Dorresteinsesteeg 6 in Amersfoort Tijden: Woensdag 25 augustus en donderdag 26 augustus van 09:00 tot 17:00. Vrijdag 27 augustus van 09:00 tot 16:00.
  Leeftijd
  6 t/m 13 jaar
  Locatie
  AFC Quick 1980
  Periode
  Zomervakantie
  Type event
  Club Voetbaldagen
  € 109,- vroegboekprijs tot en met 31 juli 2021
  Bekijken
 • FC Utrecht 1-2-Grow

  Kom trainen bij de 1-2 Grow Skills Academy van FC Utrecht op sportcomplex Zoudenbalch! Leeftijd: Voor spelers van 6 tot en met 18 jaar, van alle niveau’s, jongens en meiden, veldspelers en keepers. Aantal trainingen: opgeven gaat per 3 trainingen, waarna extra losse trainingen kunnen worden ingepland. De trainingen duren 60 minuten. Trainingsdagen en locatie: in overleg tussen spelers en trainer. Prijs: per cyclus van intake, 3 trainingen en evaluatie €110 per speler. Een losse extra training kost €35 per speler.
  220,00 1 uur
  Bekijken
 • V.O.C. Rotterdam 1-2-Grow

  Kom trainen bij de 1-2 Grow Skills Academy van FC Utrecht op V.O.C. Rotterdam! Leeftijd: Voor spelers van 6 tot en met 18 jaar, van alle niveau’s, jongens en meiden, veldspelers en keepers. Aantal trainingen: opgeven gaat per 3 trainingen, waarna extra losse trainingen kunnen worden ingepland. De trainingen duren 60 minuten. Trainingsdagen en locatie: in overleg tussen spelers en trainer. Prijs: per cyclus van intake, 3 trainingen en evaluatie €110 per speler. Een losse extra training kost €35 per speler.
  220,00 1 uur
  Bekijken
 • Kampong Voetbaldagen en Voetbalschool abonnement

  Schrijf je met flinke korting in voor 3 Kampong Voetbaldagen en 2 series van 10 trainingen van de Kampong Voetbalschool! Als het Kampong Voetbal Academie tenue al in bezit is, kost het abonnement €475.
  Leeftijd
  7 t/m 13 jaar
  Locatie
  SV Kampong
  Periode
  Najaar, Voorjaar, Herfstvakantie, Kerstvakantie, Meivakantie, Zomervakantie
  475,00
  Bekijken
 • SV Kampong Voetbalschool in het Voorjaar 2021

  Wordt ook lid van de SV Kampong Voetbalschool en kom extra trainen op vrijdagmiddag. De SV Kampong Voetbalschool is voor kinderen van 6 tot en met 13 jaar die extra gemotiveerd zijn om hun voetbal-skills te verbeteren. Op vrijdagmiddag kan er een uur extra getraind worden onder begeleiding van uitstekende coaches die de kinderen motiveren om het beste uit zichzelf te halen. De trainingen bestaan uit een inspirerend programma dat motiveert om te werken aan techniek, mentaliteit en teamspel. Tijdens de SV Kampong Voetbalschool leren kinderen om beter te voetballen, waardoor ze ook nog eens meer plezier krijgen in het voetballen.
  • Uitdagende trainingen voor het verbeteren van voetbal skills
  • Uitstekende coaches die ieder kind motiveren om het beste uit zich zelf te halen
  Tijdens de Kampong Voetbalschool is het Kampong Voetbalschool-tenue verplicht, dit kan aangeschaft worden tijdens het lid worden. Als het Kampong Voetbalschool-tenue al in bezit is, dan hoeft de € 30,- extra niet voldaan te worden.
  Leeftijd
  6 t/m 13 jaar
  Locatie
  SV Kampong
  Periode
  Voorjaar
  Type event
  Club Voetbalschool
  Lidmaatschap € 7,50 per training
  Bekijken
 • SV Kampong Keepersschool in het Voorjaar 2021

  De SV Kampong Keepersschool is voor alle keepers van 6 tot en met 13 jaar die extra gemotiveerd zijn om hun keepers-skills te verbeteren. Op vrijdagmiddag kan er een uur extra getraind worden onder begeleiding van uitstekende coaches die de keepers motiveren om het beste uit hen zelf te halen. De trainingen bestaan uit een inspirerend programma dat motiveert om te werken aan techniek, mentaliteit en teamspel op het gebied van keepen. Tijdens de SV Kampong Keepersschool leren keepers om beter te keepen, waardoor keepers ook nog eens meer plezier krijgen in het keepen.
  • Uitdagende trainingen voor het verbeteren van de keepers skills
  • Uitstekende coaches die motiveren het beste uit iedere keeper te halen
  • Train op vrijdag, houdt de nul op zaterdag!
  Leeftijd
  6 t/m 13 jaar
  Locatie
  SV Kampong
  Periode
  Voorjaar
  Type event
  Club Voetbalschool
  Lidmaatschap € 7,50 per training
  Bekijken
 • FC Utrecht Voetbalschool in Driebergen in het voorjaar 2021

  Ontwikkel je skills onder leiding van trainers van de FC Utrecht Academie!  Ervaar hoe het is om te trainen zoals bij de FC Utrecht Academie, wordt lid van de FC Utrecht Voetbalschool in Driebergen. Volgens een inspirerend programma leer je te werken aan het verbeteren van jouw techniek, mentaliteit en teamspel. Hierdoor krijg je nog meer plezier in voetbal én kun je beter presenteren. De FC Utrecht Voetbalschool staat onder leiding van trainers van de FC Utrecht Academie, jeugdtrainers van FC Driebergen die worden opgeleid en talentvolle trainers van clubs uit de regio die aan FC Utrecht zijn verbonden. De FC Utrecht Voetbalschool is voor veldspelers van alle clubs, jongens én meiden van 7 t/m 13 jaar van alle niveaus, die extra gemotiveerd zijn hun voetbal skills te ontwikkelen. Lid worden kan op ieder moment, je betaal €14 per training (exclusief eenmalige aanschaf van het verplichte FC Utrecht Voetbalschool-tenue voor € 30,-).
  Leeftijd
  7 t/m 13 jaar
  Locatie
  FC Driebergen
  Periode
  Najaar
  Type event
  Club Voetbalschool
  Lidmaatschap € 14,- per training
  Bekijken
 • FC Utrecht Voetbalschool in Blaricum in het voorjaar 2021

  Ontwikkel je skills onder leiding van trainers van de FC Utrecht Academie!  Ervaar hoe het is om te trainen zoals bij de FC Utrecht Academie, wordt lid van de FC Utrecht Voetbalschool in Blaricum. Volgens een inspirerend programma leer je te werken aan het verbeteren van jouw techniek, mentaliteit en teamspel. Hierdoor krijg je nog meer plezier in voetbal én kun je beter presenteren. De FC Utrecht Voetbalschool staat onder leiding van trainers van de FC Utrecht Academie, jeugdtrainers van BVV ‘31 die worden opgeleid en talentvolle trainers van clubs uit de regio die aan FC Utrecht zijn verbonden. De FC Utrecht Voetbalschool is voor veldspelers van alle clubs, jongens én meiden van 7 t/m 13 jaar van alle niveaus, die extra gemotiveerd zijn hun voetbal skills te ontwikkelen. Lid worden kan op ieder moment, je betaal €14 per training (exclusief eenmalige aanschaf van het verplichte FC Utrecht Voetbalschool-tenue voor € 30,-).
  Leeftijd
  7 t/m 13 jaar
  Locatie
  BVV'31
  Periode
  Najaar
  Type event
  Club Voetbalschool
  Lidmaatschap € 14,- per training
  Bekijken
 • V.O.C. Rotterdam Voetbaldagen in de meivakantie (3 - 5 mei)

  Kom ook naar het leukste voetbalkamp van de regio Rotterdam in de meivakantie! De V.O.C. Voetbaldagen in de meivakantie, van 3 tot en met 5 mei, zijn de leukste voetbaldagen in Rotterdam en omgeving voor alle kinderen van 6 tot en met 13 jaar. Het zijn de voetbaldagen waar kinderen super enthousiast vandaan komen. Doordat er in kleine groepjes wordt getraind krijgen de kinderen meer persoonlijke aandacht. Hierdoor ontwikkelen de kinderen zich niet alleen beter  op voetbaltechnisch en voetbaltactisch vlak, maar ontwikkelen ze zich ook op persoonlijk vlak. Kinderen leren tijdens de V.O.C. Voetbaldagen dus niet alleen beter voetballen, maar ook om een betere teamspeler te worden. De V.O.C. Voetbaldagen in de meivakantie staan onder leiding van goede trainers die opgeleid zijn en worden volgens de Sport to Grow methode van Ubuntu Sport.
  Leeftijd
  6 t/m 13 jaar
  Locatie
  V.O.C. Rotterdam
  Periode
  Meivakantie
  Type event
  Club Voetbaldagen
  125,00
  Bekijken
 • FC Utrecht Meiden Voetbalkamp in Utrecht in de meivakantie (3 en 4 mei)

  Beleef tijdens het FC Utrecht Meiden Voetbalkamp op 3 en 4 mei op een steenworp van Stadion Galgenwaard, op het terrein van Kampong Cricket, hoe het is om te trainen zoals bij de FC Utrecht Academie.   Data: 3 en 4 mei 2021 Voor wie: alle meiden van 7 t/m 13 jaar. Locatie: Kampong Cricket, Mytylweg 17, 3585 LM Utrecht, Nederland Tijden: De dagen zijn van 09:00 tot 16:00 uur.
  Leeftijd
  7 t/m 13 jaar
  Locatie
  Zoudenbalch
  Periode
  Meivakantie
  Type event
  Club Voetbaldagen
  134,00
  Bekijken
 • FC Utrecht Meiden voetbalkamp op zoudenbalch in de zomervakantie (22 en 23 juli)

  Kom als een echte FC Utrecht-speelster voetballen bij het FC Utrecht meiden voetbalkamp op 22 en 23 juli op ons eigen trainingscomplex Zoudenbalch.   Data: 22 en 23 juli 2021 Voor wie: alle meiden van 7 t/m 13 jaar. Locatie: Trainingscomplex Zoudenbalch, Koningsweg 320, 3585 LD Utrecht Tijden: De dagen zijn van 09:00 tot 16:00 uur.
  Leeftijd
  7 t/m 13 jaar
  Locatie
  Zoudenbalch
  Periode
  Meivakantie
  Type event
  Club Voetbaldagen
  134,00
  Bekijken
 • FC Utrecht Voetbalkamp in Utrecht in de meivakantie (3 t/m 5 mei)

  Beleef hoe het is om te trainen zoals bij de FC Utrecht Academie bij het FC Utrecht Voetbalkamp van 3 t/m 5 mei op een steenworp van Stadion Galgenwaard, op het terrein van VSC/Rivierwijkers.   Data: 3, 4 en 5 mei Voor wie: alle kinderen van 7 t/m 13 jaar. Locatie: VSC/Rivierwijkers, Koningsweg 139, 3585 LA Utrecht, Nederland Tijden: De dagen zijn van 09:00 tot 16:00 uur.
  Leeftijd
  7 t/m 13 jaar
  Locatie
  Zoudenbalch
  Periode
  Meivakantie
  Type event
  Club Voetbaldagen
  174,00
  Bekijken
© 2021 Ubuntu Sport -