fbpx
Eva de Goede & Ubuntu Sport
~|calendar-o~|font-awesome~|outline

apr 9, 2021

‘I am, because we are’. Dit is de levensfilosofie Ubuntu. Als teamspeler kun je alleen het maximale uit jezelf halen als je het teambelang voorop stelt . En dit sluit exact aan bij de sportbeleving van tweevoudig wereldhockeyster van het jaar, Eva de Goede. Eva is zich bewust van het feit dat zij nooit het maximale uit zichzelf had kunnen halen zonder haar teamgenoten. Mede daarom voelt zij zich sterk aangetrokken tot het bedrijf en de Ubuntu filosofie. Dit heeft er toe geleid dat Eva zich vanaf begin 2020 heeft aangesloten bij Ubuntu Sport. Dit vertaalt zich niet alleen in haar rol als ambassadrice, maar ze zal in de nabije toekomst ook verschillende andere rollen binnen de organisatie gaan vervullen. Eva zal deze zomer onder andere een rol hebben tijdens de hockeyclinics van Ubuntu Sport. Dat is mooi nieuws, want van wie kun je nu beter leren hockeyen dan van de beste hockeyster van de wereld!?

De Ubuntu Sport aanpak is op vele manieren uniek te noemen. De missie is om het beste uit de mogelijkheden van de sporters en hun team te halen. Het beleven van plezier en een positief sportklimaat is de basis. Alleen op die manier kunnen kinderen zich optimaal ontwikkelen.

In deze combinatie van plezier en ontwikkeling dragen wij wat bij aan zowel clubs, trainers en kinderen. Wij helpen trainers om hun coachingsvaardigheden verder te ontwikkelen en geven kinderen de mogelijkheid om hun skills te ontwikkelen onder leiding van de beste hockeyster van de wereld. Daarnaast geven wij clubs de kans om deze hockeykampen en -clinics en onder hun eigen vlag aan te bieden om zo hun trainers op te leiden in coaching.

Eva zegt hierover: “Ik heb een sterke ambitie om de ervaringen die ik tijdens mijn carrière heb opgedaan over te brengen op kinderen. Door mijn samenwerking met Ubuntu Sport kan ik dit in de praktijk brengen, op een manier waar ik volledig in geloof.” 

Wil je meer weten over onze samenwerking of ben je geïnteresseerd in een hockeyclinic met Eva op jouw hockeyclub? Mail dan naar info@ubuntu-sport.com. Je kunt je natuurlijk ook aanmelden voor de reeds geplande hockeyclinics en hockeykampen.